Ornn Counter (Ct) - Ornn Counterları, güçlü ve zayıf rakipleri ile iyi ve kötü yönleri hakkında ipuçları

Güncelleme Tarihi:

Ornn Counter (Ct) - Ornn Counterları, güçlü ve zayıf rakipleri ile iyi ve kötü yönleri hakkında ipuçları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2023 14:36

Ornn Counter (CT) günümüzde çok fazla kişi tarafından oynanan bir oyun olmaktadır. Ornn Counter (CT) - Ornn Counterları, güçlü ve zayıf rakipleri ile iyi ve kötü yönleri hakkında ipuçları nelerdir? Sizler için detaylı bir şekilde araştırdık ve derledik.

Haberin Devamı

Ornn Counter (CT), Freljordian'ın demircilik ve de zanaatkârlık ruhu olmaktadır. Hearth Home'un yanardağının alt kısmındaki lav mağaralarından da dövülmüş büyük olan bir demirhanenin yalnızlığında çalışmaktadır. Orada, erimiş olan kayaları büyük kazanlar içinde de kaynatarak metalleri iyice arındırıp eşsiz bir kaliteye sahip eşya elde edilmektedir. Özellikle Volibear, dünyayı dolaştığı zaman fanilerin işlerine karıştığında da Ornn Counter (CT), Ocak Yuva'sından bu güvensiz olan varlıklara ya sadık çekiçleri ve ya dağların ateşli olan gücü ile hadlerini bildirmek amacı ile çıkmaktadır.

 Ornn Counter (CT) İyi Yönleri ve Genel Yetenekleri

 Volkanik patlama bu yetenekte Ornn, yere vurup düşmanlara hasar veren ve de yavaşlatan bir yarık göndermektedir. Küçük bir gecikmeden sonra da, bitiş noktasında magma sütunu oluşmaktadır. Yaşayan ocak yeteneğinde Ornn, sarf malzemeleri herhangi bir yerden bir başka yere taşımak amacı ile altın harcayabilir. Harlı ateş gücünde Ornn ilerleyerek ateş saçar ve de kendini korur. Bu yetenek çok önemlidir.

Haberin Devamı

 Son alevler tarafından da vurulmuş düşmanlar hemen kavrulmuş hale gelir. Kavuran hücum yeteneğinde Ornn direk hücum eder ve içinden geçtiği tüm düşmanlara hasar verir. Ornn hücum esnasında yüzey şekilleri ile birlikte çarpışır ise çarpışma hasar vermekte olan ve düşmanları savurmakta olan bir şok dalgası yaratır. Ocağın çağrısı yeteneğinde ise Ornn, belirli bir bölgede artan hız ile kendisine doğru ilerlemekte olan büyük bir elemental çağırmaktadır. Elementalin ezdiği tüm düşmanlar da hasara uğrayıp yavaşlarlar ve de kavrulmuş bir şekle gelirler. Ornn, elementalin isabet ettiği bir yöne doğru yönlendirme gücünü yeniden kullanır. .

 Ornn Counter (CT) Karşı İyi Olan Rakipler

 Jax, darius, urgot, fiora, yasuo ve de teemo olmaktadır.

 Ornn Counter (CT) Karşı Kötü Olan Rakipler

 Garen, camille, singed, pantheon, tahm kench ve de cho'gath olmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!