Optoma UHD300X Türkiye’de satışta

Güncelleme Tarihi:

Optoma UHD300X Türkiye’de satışta
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2018 10:38

İş, eğitim, profesyonel ses-video, oyun, ev eğlencesi gibi alanlarda projeksiyon ve ses ürünleriyle dikkat çeken Optoma, DLP teknolojisiyle geliştirdiği ultra HD projektörü UHD300X’i Türkiye pazarına sundu.

Haberin Devamı

Büyük ekranlarda daha iyi bir deneyim vadeden UHD300X, yüksek dinamik aralık (HDR) uyumluluğu, HDCP 2.2 desteği ve iyi ses sağlayan bir stereo hoparlöre sahip. Ayrıca UHD300X ev sinemasında sunduğu mükemmel renk derinliği, kristal netliğinde ayrıntılar ve yüksek kontrast oranıyla da dikkat çekiyor. 

UHD300X’in sahip olduğu Ultra HD 4K çözünürlük; 8 milyondan fazla pikselle, daha keskin ve canlı görüntüler ile daha zengin renkler elde etmek için full HD'den dört kat daha fazla ayrıntı sunuyor. 4K çözünürlük kullanıcıların gerçeğe daha yakın görüntü almasını ve sinema deneyimi yaşamalarını sağlıyor. DLP Teknolojisi ile geliştirilen UHD300X 2,200’lük lümen değeriyle maksimum düzeyde yaklaşık 570cd/m2'’lik bir parlaklık sunuyor. Güçlü bir görüntü elde etmek için UHD300X'i ne kadar parlak hale getirmeniz gerektiği, projektörün ne kadar geri döndüğüne ve ayrıca mevcut aydınlatma koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor.

Haberin Devamı

Meta verilerini alma ve görüntüleme özelliğine sahip olan HDR uyumlu UHD300X, kullanıcıların çok daha fazla ayrıntı ve doku görmesine izin veriyor. Nesnelerin daha sağlam ve canlı göründüğü bu projektörde ekstra detaylar pencereden bakmak gibi büyük bir derinlik hissi yaratıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!