Oppo Reno 5G geliyor! İşte beklenen özellikleri

Güncelleme Tarihi:

Oppo Reno 5G geliyor İşte beklenen özellikleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2019 09:31

Yakın zamanda Türkiye'de telefon pazarına giren ve adını daha çok duymaya başladığımız Oppo, yeni amiral telefonu Oppo Reno 5G üzerinde çalışıyor. 5G teknolojisine sahip ilk telefonlardan biri olma özelliğine sahip olan cihazın muhtemel özellikleri de belli oldu.

Haberin Devamı

5G teknolojisini destekleyen telefonların sayısında her geçen gün artış yaşanıyor. 5G yarışına katılan bir diğer marka da Çin'den geldi. Oppo, Reno 5G adında yeni bir amiral telefonuyla kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Galaxy S10 5G'de olduğu gibi cihazın en önemli özelliği internete olabildiğince hızlı bağlanması olacak; ancak Oppo Reno 5G'nin diğer özellikleri de internete sızmış durumda.

BUna görre Qualcomm'un Snapdragon 755 işlemcisinden güç alması beklenen telefon, arka yüzünde üçlü kamera kurulumuyla gelecek. Ancak kameraların çözünürlükleri henüz belli değil; sadece 10x hibrit zum özelliğinin bu telefonda olacağını söyleyebiliriz. Bu teknoloji, halihazırda Huawei P30 Pro'larda da kullanılıyor. 

24 Nisan'da tanıtımı yapılacak olan Oppo Reno 5G'nin Galaxy S10 5G'de olduğu gibi Türkiye'ye gelip gelmeyeceği bilinmiyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!