Oppo Reno 3 Pro incelemesi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2020 16:32

Dünyanın önde gelen teknoloji üreticilerinden Oppo, Find X2'nin ardından bu kez Reno 3 serisini Türkiye'ye getirdi. Serinin gözde modeli olan Reno 3 Pro'yu yakından inceledik.

Haberin Devamı

Oppo Reno 3 Pro, şirketin bu yıl Türkiye'de satışa sunduğu iddialı telefonlarından biri. Peki Oppo Reno 3 Pro özellikleri ile kullanıcısına neler vaat ediyor?

Reno 3 Pro'nun ekran tarafında, 6.5 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğünde AMOLED ekrana yer veriliyor. Ön kamera da bu ekranın içerisinde yer alıyor. Telefonun donanım tarafında ise orta - üst segment özellikler yer aldığını görüyoruz. Telefon, kalbindeki Snapdragon 765G işlemcisinden güç alıyor. Buna ek olarak telefona 12 GB RAM ve 256 GB dahili hafıza eşlik ediyor. Cihaz 4 arka kamerayla geliyor.

48 Megapiksellik ana kameraya; 13 Megapiksel telefoto lens, 8 Megapiksel ultra geniş açı ve 2 Megapiksel siyah - beyaz kamera eşlik ediyor. Telefonun ön tarafında ise 32 Megapiksel çözünürlüğünde kameraya yer verildiğini görüyoruz.

Reno 3 Pro, arka kamerası ile Full HD çözünürlüğünde ve 60 FPS'te videolar kaydedebiliyor. 4K çözünürlüğünde ise 30 FPS çekim yapabiliyor. Android 10 işletim sistemi ile kutusunda çıkan telefonun arayüz tarafında ise ColorOS 7 yer alıyor.

Detaylı incelemeyi videomuzdan izleyebilirsiniz. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!