OnePlus Buds model kablosuz kulaklıklar tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

OnePlus Buds model kablosuz kulaklıklar tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2020 07:30

Çin merkezli telefon üreticisi OnePlus, kablosuz kulaklık pazarına yeni bir ürün ekledi. OnePlus Buds adını taşıyan yeni nesil kablosuz kulaklıklar bakın hangi özellikleriyle öne çıkıyor?

Haberin Devamı

Özellikle de akıllı telefonlarıyla dünyanın yakından tanıdığı OnePlus, ekosistemine yeni bir ürün daha dahil etti. OnePlus Buds adını taşıyan yeni kablosuz kulaklıklar, klasik bir tasarıma sahip. Yani pek çok kablosuz kulaklık modelinden aşina olduğumuz bir tasarımla geliyor.

IPX4 sertifikasına sahip olması nedeniyle su sıçramalarına karşı da dayanıklı bir yapıda olan ürünün dış kısmı dokunmatik bir yüzeye sahip ve şarkı değiştirirken veya telefon görüşmesi yaparken bu panel üzerinden kontrol sağlanabiliyor.

13.4 mm dinamik sürücülerle donatılan ürün, Bass Boost ve Dolby Atmos desteğini de arkasına almış durumda. Fast Pair özelliğini de kullanan ürün, bu sayede telefona çok hızlı bir şekilde bağlanabiliyor.

OnePlus Buds model kablosuz kulaklıklar tanıtıldı

Şarj kasası ile birlikte 30 saate kadar batarya ömrü sunan OnePlus Buds, Warp Charge teknolojisi sayesinde 10 dakika şarj edildiğinde 100 dakika kullanılabilirken, kılıf ise 500 dakika kullanım süresini yakalıyor.

Haberin Devamı

OnePlus Buds'ın fiyatı ise 80 dolar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!