OnePlus 5 nasıl olacak? Yeni görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

OnePlus 5 nasıl olacak Yeni görüntüleri ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 07:40

OnePlus 5 fena geliyor. Yeni sızan fotoğraflar, OnePlus'ın beklenen amiral gemisi OnePlus 5 hakkında pek çok detayı ortaya çıkartıyor!

Haberin Devamı

OnePlus 5'e ait bir kaç çizim daha önce elimize geçmişti, ancak cihaza ait gerçek fotoğraflar bulmak oldukça zordu, ta ki şimdi, iki yeni fotoğraf sızana kadar.

Priceraja tarafından paylaşılan fotoğraflar, daha önce gördüğümüz fotoğraflarla neredeyse bire bir örtüşüyor. Çift-lens arka kamera (ancak bu sefer flaşın konumu farklı görünüyor) ve tamamen metalden üretilen arka kapak, OnePlus logosu ve OnePlus 3T'de bulunan anten çizgilerinin eksikliği doğrulanmış durumda.

Bunların dışında tasarım OnePlus 3T'ye oldukça benzer görünüyor, ancak göze çarpan bir farklı detay daha var: fotoğrafta görülen OnePlus 5'in alt kısmında bir kulaklık girişi yok. Kulaklık girişinden tamamen kurtulmuş da olabilirler, ancak telefonun üst kısmına da taşınmış olabilir.

OnePlus 5 nasıl olacak Yeni görüntüleri ortaya çıktı

Haberin Devamı

KULAKLIK GİRİŞİ YERİNE HOPARLÖRLER

Telefonun alt kısmında iki adet hoparlör ızgarası ve bir USB-C girişi bulunuyor, bu da cihazın üstün bir ses kalitesine sahip olduğuna işaret ediyor olabilir, ya da sadece gösteriş olsun diye yapılmış olabilir.

Bu fotoğrafların ne kadar doğru olduğunu söyleyebilmek için henüz çok erken. Daha önce gördüğümüz fotoğraflarla örtüşen bu sızıntı, anten çizgilerinin eksikliği yüzünden şaşırtıyor çünkü metal kasalı telefonlar bu çizgiler olmadan nasıl çalışır biz de bilmiyoruz.

Haziran veya Temmuz ayında açıklanması beklenen OnePlus 5, önceki kardeşlerine kıyasla daha pahalı da olabilir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!