Nvidia'dan yeni canavar

Güncelleme Tarihi:

Nvidiadan yeni canavar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2011 09:06

Uygun fiyata yüksek grafik gücü isteyenler: Nvidia'nın yeni bombası tam size göre...

Haberin Devamı

Nvidia, GeForce GTX 560 Ti ekran kartını piyasaya çıkartmıştı. Ancak ekran kartı için 250 doları olmayan ve PC'lerinde oyun oynamayı seven bünyeler için Nvidia 199 dolarlık fiyatıyla GeForce GTX 560'ı da piyasaya çıkarttı.

Son çıkan ve çıkacak olan oyunlardaki yeniliklerin hepsinden tüm Nvidia severlerin yararlanmasını isteyen firma, GTX 560'a fizik tabanlı oyunlar için fizik özellikleri, 1080p çözünürlük desteği ve üç boyutlu oyunlar için Nvidia'nın 3D Vision özelliğini de eklemiş. Dev ekran kartı firması GTX 560'ın tanıtımını da Duke Numen Forever, Alice ve Rift'le yaptı. Duke Nukem'de 3D'nin gücünü gösterirken Alice'te de fizik konusunda ekran kartının neler yapabileceğini gösterdi.

Ayrıca Nvidia 'nın tüm GeForce ekran kartları için de R275 beta sürücülerini kullanıma açtığını da söyleyelim. Yeni sürücüler Crysis 2, Bulletstorm ve Portal 2'de performansı arttırırken yine Portal 2'ye ve yakında çıkacak olan Duke Nukem Forever, Age of Empires Online ve Dungeon Siege 3 gibi isimlere 3D Vision desteği ekliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!