Netflix, Windows 10 için HDR desteği sunuyor!

Güncelleme Tarihi:

Netflix, Windows 10 için HDR desteği sunuyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2017 10:06

Dünyaca ünlü çevrimiçi içerik platformu Netflix, artık telefon ve televizyon dışında da HDR desteği sunuyor. Netflix, artık Windows 10 için de HDR desteği sunmaya başlıyor. Yalnız bazı tarayıcılara da gelen yeni özellikten Google Chrome kullanıcıları yararlanamayacak!

Haberin Devamı

Çevrimiçi içerik platformu olan Netflix, telefon ve televizyonlar için HDR desteği sunuyordu. Şimdi de şirketin aldığı karara göre Windows 10 için de HDR desteği sunulacak. Bahsi geçen HDR desteği, hem Windows 10 Netflix uygulaması, hem de Microsoft Edge internet tarayıcısı üzerinde aktif olacak.Yalnız bu güncellemeden yararlanmak isteyen kullanıcıların bazı işlemler yapması gerekiyor. 

Öncelikle kullanıcıların, Windows 10 için yayınlanan ve son sürüm olan Fall Creators Update’i güncellemeleri gerek. Ardından kullanıcıların, HDR uyumlu monitörlere sahip olmasıyla birlikte, Intel’in 7. nesil veya üstü Core işlemcilerinden birinin ve Nvidia GTX 1050 veya üstü grafik işlemcilerinden de birinin bulunması gerekiyor. Netflix yaptığı açıklamada, bu tercihin uzun süredir süren işbirliklerinin sonucunda oluştuğunu belirtti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!