Minecraft Sistem Gereksinimleri Neler? Minecraft İçin Önerilen Ve Minimum (En Düşük) Gereksinimler

Güncelleme Tarihi:

Minecraft Sistem Gereksinimleri Neler Minecraft İçin Önerilen Ve Minimum (En Düşük) Gereksinimler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2020 15:50

Minecraft, çocukların ve gençlerin severek oynadıkları bir bilgisayar oyunudur. Yaratıcılık yeteneğini geliştirmesiyle öne çıkıyor. Minecraft, oyununun nasıl oynandığını öğrenebilir, buna göre kendinizi geliştirebilirsiniz. Oyunun nasıl oynandığı ve hangi sistem gereksinimlerinin zorunlu olduğunu sizler için derledik.

Haberin Devamı

Minecraft,2011 yılında piyasaya sürülen, daha sonra da Microsoft tarafından satın alınan bir sandbox oyunudur. Oyun, Legolarla, tasarımlar yapılmasını sağlıyor.

 Oyunda; Hayatta Kalma (Survival), Zorlayıcı (Hardcore), Yaratıcı (Creative), Macera (Adventure) ve Seyirci (Spectator) kategorilerinde beş oyun tipi bulunuyor. Oyunda takip edilmesi gereken bir görev veya hikaye bulunmuyor. Bunu oyuncular kendi hayal dünyalarını ve tasarımlarını yansıtarak ortaya çıkarıyorlar.

 Legolardan (küplerden) kendinize ev, araç, silah, hayvan, araç-gereç yapıyorsunuz. Oyunun tipine göre düşmanlara karşı savaşıyorsunuz, evinizi, bahçenizi, hayvanlarınızı koruyorsunuz. Oyuncuların dışında bir de moblar bulunuyor. Özellikle saldırgan moblara karşı kendinizi korumalı ve savunmalısınız.

Haberin Devamı

 Minecraft Sistem Gereksinimleri

 Oyuna sürekli yeni güncellemeler geldiği için bilgisayar sistemine bağlı olarak fps (kare hızı) düşüşleri olabiliyor. Bu nedenle, oyunun oynanabilmesi için bilgisayarda yüklü olması gereken minecraft sistem gereksinimleri şunlardır;

  Minecraft İçin Minimum Sistem Gereksinimleri; Windows 7 veya üstü işletim sistemi, Intel Core i3-3210 işlemci, 2 gb ram, 1 gb depolama alanı, Intel HD 4000 ekran kartı gerekiyor.

 Minecraft İçin Önerilen Sistem Gereksinimleri; Windows 10 işletim sistemi, Intel Core i5-4690 işlemci, 8 gb ram, 4 gb depolama alanı ve AMD Radeon R7 360 ekran kartına ihtiyacınız bulunuyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!