Milyonların beklediği oyun geri döndü

Güncelleme Tarihi:

Milyonların beklediği oyun geri döndü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2013 13:29

Oyunseverler tarafından yoğun ilgi gören Call of Duty serisine yeni bir oyun daha geldi. Call of Duty: Ghosts bugün itibariyle satışa sunuldu.

Haberin Devamı

Infinity, Ward, Neversoft ve Raven Software tarafından geliştirilen ve Activision'ın yapımcılığını üstlendiği CoD: Ghosts'un PC, PlayStation 3, Xbox 360 ve Wii U sürümleri bugün itibariyle satışa sunuldu. Rekortmen oyun serisinin bu oyunla yeni bir rekora daha imza atacağı tahmin ediliyor.

OYUNUN HİKAYESİ

ABD bilinmeyen bir güç tarafından istila edilmiş ve kent yağmacıların eline geçmiştir. Ghosts isimli bir ekip ise ülkenin kötü gidişatını durdurmak adına düşmanlara karşı mücadele vermektedir. Bir diğer deyişle oyunseverler Ghosts ekibine dahil olarak bu ekipteki askerlerden birini kontrol edecek.

CALL OF DUTY: GHOSTS'TAN EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Oyunun PlayStation 4 sürümü 15 Kasım'da, Xbox One sürümü ise 22 Kasım'da raflardaki yerini alacak.

REKORTMEN OYUN

Seriye eklenen her yeni oyunla yeni bir rekora imza atan CALL OF DUTY'nin geçen yıl satışa sunulan sürümü Black Ops 2 ilk gününde yapımcısına 500 milyon dolar kazandırmış ve bir ilki başarmıştı. Ancak GTA V'in oyun pazarına girmesiyle rekortmenlik el değiştirmiş ve RockStar bu oyunla 6 dalda Guiness Rekorlar Kitabı'na adını yazdırmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!