Mıknatıslı şarj kablosu uzun ömür vaat ediyor

Güncelleme Tarihi:

Mıknatıslı şarj kablosu uzun ömür vaat ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2017 15:50

Zamanla yıpranan ve hatta kullanılamaz hale gelen şarj kabloları teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin ömrünü kısa sürede tamamlıyor. Geliştirilen mıknatıslı kablo ise kablonun dış etkenlere karşı daha dayanıklı olmasını sağlıyor ve kabloların ömrü uzuyor.

Haberin Devamı

Kullanıcıların en büyük kabuslarından biri çabucak bozulan ve yıpranan şarj ve veri kabloları... Bu anlamda özel bir teknolojiye yer veren ve MAG-Cable ismini taşıyan bu kabloları diğerlerinden ayıran en önemli özelliği mıknatıslı uçlara sahip olması. Peki mıknatısın kablolara dahil olmasıyla ne değişiyor?

Öncelikle telefonların soket üzerinden toz-kum gibi dış etkenlerden etkilenmesi bu kablolarla artık mümkün olmuyor. Bunun dışında klasik şarj/veri kablolarında her gün tak-çıkar yapılan soketteki deformasyonlar telefon arızalarının ciddi bir yüzdesini oluşturuyor. Klasik kablolarda mekanik bağlantı yapıldığı için kablonun burkulması veya gerilmesi gibi şarj yuvasına hasar veren durumlar ortaya çıkıyor. MAG-Cable'ın örgülü yapısı ve tasarımı sayesinde bu sorunlar da ortadan kalkıyor.

Mıknatıslı şarj kablosu uzun ömür vaat ediyor

Haberin Devamı

Çift yönlü kullanım özelliği sayesinde şarj/veri kablosunun yanlış takılma olasılığı yok ve ince yapısı sayesinde kılıflarla uyumlu. 2.4 amper ve 5 voltluk değerleriyle hızlı şarjı da destekliyor.

Telefonda deck kullananlar için MAG-Cable uygun değil. Ayrıca telefon şarj soketi kapaklı olan telefon yada kılıf kullananların MAG-Cable kullanması mümkün değil.

Apple Macbook modellerinde görülen MagSafe bağlantısına benzer yapıda olan bu özel kablo hem Android hem de iPhone modelleriyle uyumlu çalışıyor.

29 TL'den başlayan fiyatlarla satılan ürünün teknik özellikleri ise şöyle:

Uzunluk:1.2 veya 1.3 metre

Renk: Gümüş, Altın veya Beyaz

Giriş: 5V DC, Çıkış:2.4 A

Malzeme: Aliminyum veya Plastik

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!