Messenger üzerinden alışveriş dönemi

Güncelleme Tarihi:

Messenger üzerinden alışveriş dönemi
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2017 13:07

Tüketiciler, Facebook Messenger üzerinden alışveriş yaptıklarında artık herhangi bir kartla, herhangi bir yerde, herhangi bir cihazla ödeme yapabilecek. Dijital ödeme çözümü Masterpass ve Getir, Türkiye'den dünyaya alışveriş için yeni bir ödeme seçeneği sundu. Facebook Messenger üzerinden Getir chatbot'unu kullanarak ürün seçmek, sipariş verme ve bulunduğunuz sohbet ara yüzünden hiç ayrılmadan güvenli ödeme yapmak mümkün.

Haberin Devamı

Mastercard ve Getir, Masterpass ile tüketicilere internetten yazışarak yeni bir güvenli ödeme çözümünü sundu. Geliştirilen çözüm ile artık Facebook Messenger üzerinde chatbot vasıtasıyla Masterpass ile ödeyerek Getir'in 600'den fazla gündelik ürününü 10 dakika içerisinde teslim alabilirsiniz. Bu yeni çözüm, Messenger vasıtasıyla yapılan gündelik satın alma deneyimlerini geliştirmek için tasarlandı.

Masterpass'in ödeme teknolojisi ve Getir'in eşsiz teslimat modeli (Ocak 2017 itibariyle 1 milyon teslimat) ile bu elektronik ödeme çözümü, Mastercard ve Getir’in iş birliğinde dünyada Masterpass kanalıyla ilk kez Türkiye’de gerçekleştirildi. 

Messenger üzerinden Getir chatbot'unu kullanarak tüketiciler ürün seçebiliyor, sipariş verebiliyor ve kolay ve ödeme yapabiliyor. En önemli yenilik ise, ödeme onayı dâhil tüm bu işlemlerin sohbet sayfasından çıkmadan yapılabilmesi. Bunun için yapılması gereken; Messenger'ın arama sekmesine "Getir" yazmak, akıllı bir chatbot ile sohbet etmek ve son olarak Masterpass aracılığı ile ödeme gerçekleştirmek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!