Marvel işbirliğiyle birlikte Thanos Fortnite'a geldi!

Güncelleme Tarihi:

Marvel işbirliğiyle birlikte Thanos Fortnitea geldi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2018 13:04

Epic Games ve Marvel işbirliği ile Avengers filmlerinin baş kötüsü Thanos’un Sonsuzluk Eldiveni sınırlı süreliğine oyuna eklendi. Haritada eldiveni bulup giyen oyuncu Thanos’a dönüşerek Eldiven’in gücüne sahip olacak.

Haberin Devamı

Epic Games’in renkli dünyası ve heyecan dolu oynanışıyla milyonları kendine hayran bırakan oyunu Fortnite, oyuncularını bu hafta yeni bir sürprizle karşılıyor. Oyuna bugün gelen V4.1 güncellemesiyle, son olarak Avengers: Infinity War filminde gördüğümüz Sonsuzluk Eldiveni sınırlı bir süre için oyuna ekleniyor. 

Güncellemeyle oyuna eklenen Sonsuzluk Eldiveni Sınırlı Süreli Özel Modu’na giren oyuncular haritada Sonsuzluk Eldiveni’ni bulup giydiklerinde Thanos’a dönüşecek ve düşmanlarını çok uzaklara savuran kuvvetli yumruklar veya süper zıplama gibi muazzam güçlere sahip olacaklar. 

Elbette Thanos’a karşı koymak kolay olmayacak. Yapımcılar bu kudretli varlık karşısında diğer oyuncuların da bir şansının olması için bu modda oyuncuları Nadir, Destansı ve Efsanevi silahlarla donatıyor. An itibariyle Fortnite’ın oynanabildiği tüm platformlarda mevcut olan bu heyecan verici modun yalnızca kısıtlı bir süre için oyunda kalacağını hatırlatalım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!