Macfit Şifremi Unuttum Ne Yapmalıyım? Macfit Üyelik Şifresi Sıfırlama, Değiştirme Ve Yenileme

Güncelleme Tarihi:

Macfit Şifremi Unuttum Ne Yapmalıyım Macfit Üyelik Şifresi Sıfırlama, Değiştirme Ve Yenileme
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2022 13:46

Macfit, popüler olan spor merkezlerinden biridir. Sağlıklı ve zinde bir yaşamı benimseyenlerin adresi konumundadır. Fazla kilolarından kurtulmak, fit bir vücuda sahip olmak isteyenler bu merkeze akın ediyorlar. Bu spor merkezinin birçok şehirde şubeleri bulunuyor. Üyelik sistemiyle çalışıyorlar. Üye olduğunuzda kullanıcı adı ve şifresi belirliyorsunuz. Üyelik şifrenizi unuttuğunuzda ne yapmanız gerektiğini, üyelik şifre sıfırlamayı detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Macfit, 2007 yılında kurulmuş spor ve fitnes salonudur. Mars Sportif tarafından kurulmuştur. Türkiye'nin 12 ilinde 84 şubesi bulunmaktadır. Üyeler ve sporcular spor merkeziyle iletişimlerini www.macfit.com.tr web adresi üzerinden sağlıyorlar. 

 Macfit Şifremi Unuttum Ne Yapmalıyım? 

 Macfit üyelik sistemiyle çalışıyor. Spor merkezinden yararlanmak istiyorsanız, öncelikli olarak web sitesine üye oluyorsunuz. Çünkü, spor salonunun giriş kapısının şifresi bulunuyor. Üye olduğunuzda e-mail adresinize giriş kapısının şifresi gönderiliyor. Böylece salona üye olmayanların giriş engellenmiş oluyor. 

 Üye olurken kullanıcı adı ve şifresi belirliyorsunuz. Burada dikkat etmeniz gereken husus verdiğiniz e-mail adresinin sizin ve güncel olmalıdır. Çünkü bütün iletişimlerinizde yanıtlar bu adrese gönderiliyor. Herhangi bir nedenden dolayı üyelik şifrenizi unutabilirsiniz. Bunun için panik yapmanız veya sorun etmeniz gerekmiyor. 

Haberin Devamı

 Üye girişini yaptığınız portal.macfit.com.tr adresinde "şifremi unuttum" bölümü yer almıyor. Buraya ne kadar herhangi bir şifre yazsanız da hatalı şifre uyarısı veriyor. Ana sayfadaki canlı chat programı da destek birimine yönlendiriyor. Bu durumda tek yapacağınız iş hızlı şekilde şifrenize kavuşmak için 0 850 532 70 00 iletişim hattını arıyorsunuz. Zaten sistemde kaydınız olduğundan adınızı, soyadınızı, TC numaranızı söylediğinizde, sistemde kayıtlı olan e-mail adresinize şifrenizi gönderiyorlar. İster aynı şifreyle devam edersiniz isterseniz şifrenizi değiştirerek başka şifre kullanırsınız. 

 Müşteri iletişim hattı 09.00-19.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Müşteri iletişim hattı Pazar günleri hizmet vermiyor. Mesai saatleri dışında veya Pazar günü şifre öğrenmek istiyorsanız ana sayfadaki canlı chat programına bağlanıp, sorununuzu bildiriyorsunuz. Size geri dönüş sağlıyorlar. 

 Macfit Üyelik Şifresi Sıfırlama, Değiştirme ve Yenileme 

 Mevcut üyelik şifrenizi güncellemek isteyebilirsiniz. Şayet şifrenizi unutup da, şifre talebinde bulunduğunuzda aynı şifreyi kullanmak istemeyebilirsiniz. Bu durumda siteye e-mail adresinizle ve mevcut şifrenizle giriş yapıyorsunuz. Kişisel sayfanıza giriş yapıp, buradan şifre değiştirme bölümünden şifrenizi değiştirebiliyorsunuz. 

Haberin Devamı

 Şifre değiştirme işleminde sorun yaşadığınızda veya nasıl değiştireceğinizi bilemediğinizde aynı şekilde 0 850 532 70 00 iletişim hattını arayarak müşteri temsilcisiyle görüşebilirsiniz. Sorununuzu anlatıp, yardımcı olmasını isteyebilirsiniz. Ayrıca ana sayada "Bize Ulaş" sekmesi bulunuyor. Burayı tıklayarak ekrandaki formu doldurup, size geri dönüş yapılmasını sağlayabilirsiniz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!