Logitech'ten oyunseverler için kulaklık

Güncelleme Tarihi:

Logitechten oyunseverler için kulaklık
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2015 12:46

Logitech, oyunseverler için geliştirdiği Logitech G633 ve G933 Artemis Spektrum kulaklıklarını duyurdu.

Haberin Devamı

Logitech, oyun tutkunları için iki yeni oyun kulaklığı geliştirdi: Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset ve Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset. Yeni kulaklıklar, şirketin ses mühendisliği ekibi tarafından özel olarak tasarlandı.

Logitech Başkan Yardımcısı ve Gaming Genel Müdürü Ujesh Desai yeni kulaklıklar ile ilgili değerlendirmesinde, “Araştırmalarımız sırasında bugüne dek oyuncular için gerçek anlamda yüksek kalite bir kulaklık üretilmediğini gördük. Bunun üzerine ses ekibimize bu kulaklıkları yapmalarını istedik” dedi.

Tamamen kişiye özel olarak ayarlanabilen kulaklıklar RGB ışıklandırması, değiştirilebilir arka aydınlatmalı hoparlör plakaları ve programlanabilir G-tuşları içeriyor. Logitech Oyun Yazılımı ile birlikte eşleştirildiğinde ses ayarlarını özelleştirebiliyor, kişisel ses profilleri yaratabiliyor ve favori EQ1 değerlerini kaydedebiliyorsunuz.

Logitechten oyunseverler için kulaklık

Haberin Devamı

Patent başvurusu yapılmış Pro-G ses sürücüleri, ses tutkunu oyunseverlere hitap ediyor. Pro-G sürücüler, müzikler için hassas tiz, derin ve bas deneyimi sunuyor.

Logitech G633 ve G933, hem PC, hem mobil cihazlar, hem de PlayStation 4 ve Xbox One gibi konsollar ile çalışabiliyor. Logitech G633 tek bir USB bağlantısı ve tek bir analog girişle iki ayrı cihaza aynı anda bağlanıp seslerini karıştırabilirken, Logitech G933 bir USB mix adaptör ve iki analog girişi ile üç ayrı cihaza aynı anda bağlanabiliyor ve bu üç cihazdan gelen sesleri karıştırabiliyor.

Aydınlatmadan G-Tuşlarına ve kişiselleştirilebilir seslerden özel etiketlemelere kadar kulaklığınızı istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Logitech Oyun Yazılımı’nı kullanarak aydınlatmayı, ses ve tuşları programlayabilirsiniz. RGB aydınlatmasının ışığı 16.8 Milyon renge kadar ayarlayabilir ve kesintisiz oyun deneyimi için özel oyun makrolarınızı üç adet programlanabilir G-tuşuna atayabilirsiniz. Ekolayzır yazılımı ile ses ayarlarınızı kişiselleştirebilir ve kişisel ses profilleri yaratabilirsiniz.

Haberin Devamı

Kablolu bir oyun kulaklığı Logitech G633’ün yanı sıra Logitech G933, 2,4 GHz ultra düşük kablosuz bekleme süresi ile hem kablolu, hem de kablosuz oynayabilme özelliği sunuyor. Alternatif olarak, dahili analog kabloyu ve kulaklık üzerinde bulunan 3.mm’lik analog girişi kullanarak pil gücünü tüketmeden oyun oynayabilirsiniz. Kablosuz USB mix adaptör ise analog ses veya mobil cihazınızı kablosuz olarak kullanma imkânı sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!