Logitech G403 Prodigy Kablosuz Fare: Kapsamlı bir inceleme

Güncelleme Tarihi:

Logitech G403 Prodigy Kablosuz Fare: Kapsamlı bir inceleme
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2016 15:03

Logitech G403 Prodigy serisine ait yeni oyun faresi oyuncuların oyundaki performansını artıracak, hafif yapısıyla da kullanıcıların oldukça dikkatini çekecek. İşte Logitech'in yeni oyuncağı G403 Prodigy kablosuz farenin özellikleri ve Türkiye fiyatı...

Haberin Devamı

Logitech'in yeni oyun faresi Logitech G403 Prodigy kablosuz fare, ilk etapta hafif yapısıyla dikkat çeken bir ürün. Ergonomik yapısıyla öne çıkan cihazın sol ve sağ kenarlarında yer alan kauçuk yapılar tutuşu oldukça rahat bir hale getiriyor. Ayrıca hafif olduğunun altını ısrarla çizdiğimiz bu farenin ağırlığını artırmak için de Logitech'in bir çözümü var ve 10 gramlık ağırlık dilendiği taktirde fareye eklenip çıkarılabiliyor.

Logitech G403 Prodigy Kablosuz Fare: Kapsamlı bir inceleme


Standart bir fare ile kıyaslandığında 8 kattan fazla hızla tepkime verebilen Logitech G403 Prodigy kablosuz fare, sol ve sağ tıklamalar için gelişmiş gergin tuşları sayesinde daha az zorlamada daha hızlı yanıt vererek olağanüstü bir performans gösteriyor. Gelişmiş fare sensörü PMW3366 teknolojisiyle beraber gelen cihaz beraberinde kurulum için bir yazılıma ihtiyaç duymuyor; herhangi bir kurulum gerekmeksizin fareyi bilgisayara hızlıca bağlayabiliyorsunuz. Geriye dönük Windows sürümleriyle de uyumlu olarak çalışabilen cihaz, aynı zamanda kablolu olan modele de sahip ve aynı şekilde enerji tasarrufu söz konusu.

Logitech G403 Prodigy Kablosuz Fare: Kapsamlı bir inceleme

Alt bölümdeki kapak açılarak ağırlığı 10 gram kadar artırılıp azaltılabiliyor

Bu arada beraberinde yazılım olmaksızın farenin kolayca kullanılabildiğini az önce bahsetmiştik; ancak Logitech Gaming Software'i atlamak olmaz; bu yazılım sayesinde farenin üzerinde yer alan aydınlatma, tuş ve DPI ayarları kolayca değiştirilebiliyor. Farenin üzerinde yer alan aydınlatma, isterseniz varsayılan olarak her saniye değişen rengiyle ilginç bir görüntü oluşturuyor. 

Logitech G403 Prodigy Kablosuz Fare: Kapsamlı bir inceleme

Logitech G403 Prodigy kablolu fare

2.4 GHz kablosuz bağlantı hızına sahip mouse, 1 ms raporlama oranıyla gecikme yaşanmadan hayli iyi bir performans sunuyor.

Logitech G403 Prodigy kablosuz fare yakşaık 510 TL'lik bir fiyat etiketiyle satışa sunulurken, kablolu modeli tercih ederseniz 336 TL'yi gözden çıkarmanız gerekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!