Logitech 9 ödül birden kazandı

Güncelleme Tarihi:

Logitech 9 ödül birden kazandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2017 11:43

Logitech, “The IDA, International Design Awards” kapsamında 9 ödüle birden layık görülerek, kendi rekorunu kırdı.

Haberin Devamı

IDA; Logitech’in akıllı ev, oyun oynama, video konferans çözümleri, ürün paketleme gibi 7 kategorideki ürün tasarımlarını ödüllendirdi. Logitech ev güvenlik sistemi Logitech Circle ile Altın Ödül alırken; sunum kumandası Logitech Spotlight, 4K çekim yapabilen web kamerası Logitech BRIO 4K Pro Webcam, oyun faresi Logitech G Pro Gaming Mouse, çoklu kullanım sunan klavye Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard, akıllı ev kontrol kumandası Logitech POP Home Switch ve iPad standı Logitech BASE ürünleriyle Gümüş Ödül’ün sahibi oldu. Logitech, Logitech M720 Triathlon Mouse ve ürün paketleme çalışmalarıyla da Bronz Ödül’e layık görüldü.

Konuyla ilgili bilgi veren Logitech Başkanı ve CEO’su Bracken Darrell, “Ev güvenlik kamerası Logitech Circle ve akıllı ev kontrol kumandası Pop Home Switch, bizim için çok yeni iş kategorileri. Spotlight Sunum Kumandası var olan bir ürünümüzün yeniden tasarlanmasıyla ortaya çıktı. BRIO 4K Webcam ve K780 Multi-Device Keyboard ise üzerinde yenilikler yapılarak geliştirilmiş ürünlerimiz.” dedi.

IDA her yıl, mimarlık, dekorasyon, ürün tasarımı, grafik tasarım ve moda tasarımı alanlarındaki başarılı ürünleri ödüllendirerek yeni yetenekleri keşfediyor. Bu yıl, IDA jürisi 52 ülkeden 1.000 ürünü inceledi; tasarımlarındaki yaratıcılık, kullanılabilirlik ve kalıpların dışına çıkan özelliklerine göre kazananları seçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!