LG V50 ThinQ 5G satışa çıkıyor! İşte şaşırtan fiyatı

Güncelleme Tarihi:

LG V50 ThinQ 5G satışa çıkıyor İşte şaşırtan fiyatı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2019 09:11

Güney Kore merkezli telefon üreticilerinden LG, beklenen amiral telefonu LG V50 ThinQ 5G'yi satışa çıkarıyor. İşte yeni telefonun raflarda yerini alacağı tarih ve fiyatı...

Haberin Devamı

LG'nin Mobil Dünya Kongresi'nde ilk olarak duyurusunu yaptığı iki ekranlı telefonu LG V50 ThinQ 5G gün sayıyor. 19 Nisan tarihinde Güney Kore'de satışa sunulması beklenen telefonun fiyatı ise 1050 dolar olarak belirlendi. LG V50 ThinQ 5G'nin en dikkat çeken özelliği hiç şüphesiz iki ekranlı bir telefon olması. İkinci ekran takıldığında katlanabilir ekranlı bir telefona dönüşen cihazı iki ekranlı telefon formuna sokan aksesuar ayrıca satın alınabiliyor.

3 arka kamerayla gelen LG V50 ThinQ, çentikli bir ekran sunuyor. Snapdragon 855 işlemciden güç alan telefonda 4000 mAh batarya bulunuyor. Bu da telefonun batarya ömrünün uzun olacağı şeklinde yorumlanabilir.

LG V50 ThinQ 5G satışa çıkıyor İşte şaşırtan fiyatı

4G'ye kıyasla yaklaşık olarak 20 kat daha hızlı olan 5G'yi kullanmasıyla diğer rakiplerinin arasından sıyrılmaya çalışacak olan LG V50 ThinQ, bir filmi indirme süresini 6 saniyeye kadar düşürecek.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!