League of Legends'ın yeni şampiyonu Aurelion Sol yetenekleri!

Güncelleme Tarihi:

League of Legendsın yeni şampiyonu Aurelion Sol yetenekleri
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 10:38

Tüm dünyada yüz binlerce kullanıcısı olan League of Legends (LOL) oyununa yeni bir şampiyon eklendi. Aurelion Sol ismindeki şampiyonu ‘Yıldızları Hakimi’ olarak tanıtan League of Legends şampiyonun yetenekleriyle alakalı detayları da kullanıcılarla paylaştı. Peki, Aurelion Sol yetenekleri nelerdir? Aurelion Sol ile uyumlu şampiyonlar hangileri? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

League of Legends’ın 6.5 yamasıyla beraber kullanıcılara sunulan Aurelion Sol şampiyonunun yetenekleri şu şekilde:

PASİF: KÂİNATIN MERKEZİ

Aurelion Sol’un yörüngesinde durmadan dönen üç yıldız, isabet ettikleri rakiplere büyü hasarı verir ve yetenek etkileri uygular.  

Q: FELAKET YILDIZI

Aurelion Sol’un hedef yöne savurduğu yeni doğmuş yıldız çekirdeği, yetenek yeniden kullanıldığında veya Aurelion Sol’un yıldızlarının azami yörünge mesafesine ulaştığında infilak eder ve hasar vererek çevredeki bütün rakipleri sersemletir. Aurelion Sol, Felaket Yıldızı’yla birlikte hareket edebilir ve yakınında olduğu sürece yıldızın büyümesini ve infilak ettiğinde daha geniş bir alanda hasar ile sersemletme etkisi uygulamasını sağlayabilir.  

W: DÖNENCE

Haberin Devamı

Aurelion Sol çevresinde dönen yıldızları dış yörüngeye iterek güçlerinin artmasını sağlar. Dönence yeteneği, etkinleştirildiği anda ve yeteneğin açık kaldığı her saniye boyunca mana tüketir. Yeteneği kapattığında veya manası tükendiğinde, Aurelion Sol yıldızlarını geri çeker.  

E: UZAY SEYYAHI

Pasif: Aurelion Sol aynı yönde durmadan hareket ettiği sürece artan hareket hızı biriktirir ve keskin dönüşlerde hız kaybeder. Bu hızın bir kısmı Kaçış Sürati yükleri olarak biriktirilir ve Aurelion Sol rakiplerinden her hasar aldığında bu yükleri tamamen kaybeder.

Aktif: Kaçış Sürati yükleri azami değerine ulaştığında, Aurelion Sol Uzay Seyyahı yeteneğini etkinleştirir ve yörüngesindeki yıldızları kendine çekip havalanarak yüzey şekillerinin üzerinden uzun bir uçuşa geçer. Rotası bir kere belirlendikten sonra Aurelion Sol dönüş yapamaz ve rakiplerden hasar aldığında yeryüzüne inerek yıldızlarını yeniden yörüngesine yerleştirir.

R: IŞIĞIN SESİ

Aurelion Sol hedef doğrultuda isabet ettiği bütün rakiplerin hasar alıp yavaşlamasına sebep olan, uzun bir yıldız ateşi dalgası gönderir. Ayrıca enerji dalgasının isabet ettiği yakındaki rakipler, Aurelion Sol’un dış yörüngesine savrulur.

AURELİON SOL HANGİ ŞAMPİYONLARLA UYUMLU?

Haberin Devamı

League of Legends'ın yeni şampiyonu Aurelion Sol’un uyumlu olduğu şampiyonlar şunlardır;

- Braum

- Sivir

- Tahm Kench

Aurelion Sol’un karşısında zorlandığı şampiyonlar şunlardır;

- Akali

- Graves

- Nidalee

LEAGUE OF LEGENDS NASIL OYNANIR?

Çevrimiçi çok oyunculu bir oyun türü olan League of Legends'ın kullanıcıları her geçen gün artmaktadır. League of Legends üyelik gerektiren ve herhangi bir ücret ödemeden oynanabilen bir oyundur. Peki, League of Legends nasıl oynanır? League of Legends oynamak için ne yapmak gerekir?

League of Legends  oynamak isteyenler League of Legends'ın resmi web sitesine giderek sağ üstte bulunan ‘Hemen Oyna’ butonuna tıkladıktan sonra karşılarına gelen ekranda istenen bilgileri doldurmalıdır. Bu bilgiler şunlardır;

- Kullanıcı Adı

- Şifre

- e-Posta

- Doğum Tarihi

- Bölge

Haberin Devamı

Bilgilerin doldurulmasının ardından ‘Ücretsiz Oyna’ butonuna tıklayan kullanıcılar oyunun indirilmesi için bir sayfaya yönlendirilecektir. Buradan oyunu indirip oluşturduğunuz şifre ve kullanıcı adı ile oynamaya başlayabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!