League of Legends şampiyonu yenileniyor mu?

Güncelleme Tarihi:

League of Legends şampiyonu yenileniyor mu
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 09:08

E-spor dünyasının en popüler oyunu League of Legends'ın sevilen şampiyonlarından Taric'ten haberler var.


Riot Games yeni bir şampiyon, etkinlik veya bir şampiyon üzerinde yenileme yapacağı zaman önden küçük spoiler vermeyi seviyor ve şimdi ise gizemli bir video paylaştı.

Riot Games'in paylaştığı videoda, değerli bir taşa sahip yüzüğün karlı bir zemine düştüğünü görebiliyoruz. Değerli taş denince de akla hemen Taric geliyor tabii ki.

League of Legends şampiyonu yenileniyor mu


Uzun zamandır Taric'in yenilenmesinden bahsediliyordu ve bu nihayet gerçekleşecekmiş gibi gözüküyor. Fakat şaşırtıcı olan ise videonun adı ve açıklaması. Videonun adı "Düşüş" ve açıklamasında ise "Dağ’a tırmanabilmek için bırakmak zorundaydım..." yazıyor.
 
Bu da demek oluyor ki bizi yepyeni bir Taric bekliyor olabilir. Bunu daha önce Sion şampiyon yenilemesinde görmüştük, oyuncuları bambaşka bir şampiyon karşılamış ve en popüler olanlarından birisi haline gelmeyi başarmıştı. Taric ise Sihirdar Vadisi'nde uzun zamandır görmediğimiz ve metada bir türlü yer bulamayan bir şampiyon. Bakalım rework sayesinde Sihirdar Vadi'sindeki yerini alabilecek mi? Belki Taric'i başka koridorlarda bile görebiliriz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!