League of Legends kazananı belli oldu

Güncelleme Tarihi:

League of Legends kazananı belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2014 14:50

League of Legends Türkiye Kupası Heyecanı Ege Bölgesi’nden BaBs’ın Şampiyonluğuyla Sonuçlandı!

Haberin Devamı

Tüm Türkiye’yi Kapsayan League of Legends Türkiye Kupası Final Heyecanı Bu Yıl 1-3 Ağustos Tarihleri Arasında Yaşandı. Finalin kazananı ise BaBs Takımı oldu.

Aralık ayından başlayarak 8 ay boyunca devam eden League of Legends Türkiye Kupası, Türkiye’nin 7 bölgesinde 81 ilde Riot Games Ekibi’nin de katılımıyla düzenlendi. Her ay bir bölge şeklinde gerçekleşen turnuvanın final heyecanı ise 1-3 Ağustos tarihleri arasında Riot Games Türkiye ofisinde yaşandı. Nefes kesen performansıyla rakibi Zocco's eSports Club ‘ı 3/1 mağlup eden BaBs takımı, Türkiye Kupası Şampiyonluğunun ve 12.000 TL lik para ödülünün sahibi oldu.

League of Legends kazananı belli oldu


Türkiye Kupası için Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 1200 takım kayıt yaptırıp mücadele etti. 8 ay boyunca devam eden maçlarda bölgelerinin birincisi olan 8 takım, 1 Ağustos Cuma günü Riot Games Türkiye ofisinde yapılan Çeyrek Final maçlarında tüm hünerlerini Türkiye Kupası, için sergiledi. Çeyrek Final’den başarıyla ayrılan BaBs, Zocco’s eSports Club, Insert Noob Here ve Team Power takımları 2 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilen Yarı Final karşılaşmalarında Türkiye Kupası finalinde yarışabilmek için ter döktü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!