Last of Us Part 2'nin 11 dakikalık oynanış videosu yayında!

Güncelleme Tarihi:

Last of Us Part 2nin 11 dakikalık oynanış videosu yayında
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2018 09:42

Last of Us... Gerek hikayesi gerekse de yıllar önce satışa sunulmasına rağmen sunduğu hayli iyi grafikler oyuncular için Last of Us'ı özel kılmaya yetiyor. Yarım kalan hikayenin devamını bekleyen pek çok oyun sever gözünü Last of Us Part 2'ye dikmiş durumda. Ve müjdemizi isteriz ki yeni oyuna ait 11 dakikalık oynanış videosu E3 2018 oyun fuarında ilk kez yayınlandı!

Haberin Devamı

Last of Us Part 2'nin 11 dakikalık oynanış videosu yayınlandı. Döneminin en etkileyici oyunlarından The Last of Us’ın devam oyunu The Last of Us Part II, E3 2018 konferansında sergilendi. Oyunu yaklaşık 10 dakika uzunluğunda oynanış videosu oyunseverleri hayli heyecanlandırdı.

The Last of Us Part II, ilk olarak PlayStation Experience 2016 etkinliğinde duyurulmuştu. Aradan uzun zaman geçti ve bugün sergilenen video, boşa beklemediğimizi gösteriyor.

Last of Us Part 2nin 11 dakikalık oynanış videosu yayında


The Last of Us Part II, Playstation 4 için çıkacak. Çıkış tarihi bilinmiyor. The Last of Us’ın ilk oyunu Playstation 3’ün en iyi birkaç oyunundan birisiydi. Yeni oyunun da aynı etkiyi yaratacağı tahmin ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!