Küresel çağrı merkezleri arasında lider oldu

Güncelleme Tarihi:

Küresel çağrı merkezleri arasında lider oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2018 08:10

Dış kaynak CRM ve çağrı merkezi şirketi Teleperformance, Everest Group BPS Top 50 listesinde iki yıl üst üste kategori lideri seçildi.

Haberin Devamı

Teleperformance, dünyanın en büyük üçüncü parti İş Süreci Hizmetleri (Business Process Services-BPS) sağlayıcılarının sıralandığı Everest Group BPS Top 50 listesinde iki yıl üst üste kategori birincisi oldu.

Everest Group tarafından yıllık olarak hazırlanan listede, her şirketin bir önceki takvim yılında gerçekleşen BPS gelirleri baz alınıyor. Böylelikle sektörün en büyük servis sağlayıcıları ve bu şirketlerin büyüme oranları, coğrafi dağılımları, çalışma alanları ve müşteri hacimleri tespit ediliyor. Everest Group BPS Top 50 listesi ayrıca bu alanda iş yapan hizmet sağlayıcıların, 150 milyar dolarlık BPS sektöründeki diğer oyunculara karşı kendilerini kıyaslamalarına olanak tanıyor.

“Bu yıl dijitalin öncelik kazandığı bir modele geçiş gözlemliyoruz. Bunun sonucunda pazarda köklü değişimler dikkat çekiyor,” diyen Everest Group Ortağı Rajesh Ranjan, "Teleperformance gibi arka arkaya iki yıl lider olanlar başta olmak üzere, BPS Top 50 listemizde yer alan şirketler, hangi oyuncuların bu yeni pazar dinamiklerine diğerlerinden daha hızlı ayak uydurduğunu gösteriyor," diye konuştu.

Haberin Devamı

Markalar ve tüketiciler arasında kişiye özel bir köprü kurduklarını ifade eden Teleperformance Group İcra Kurulu Başkanı ve Global CEO'su Daniel Julien, "Dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimizin bize duyduğu güven sayesinde bütünleşik kanallı müşteri deneyimi yönetiminde global liderliğimizi koruyoruz. Everest Group Top 50 BPS Listesi bunu bir kez daha gösterdi. Teleperformance olarak onlarca yıldır durmaksızın değişen iş koşullarına, teknolojik gelişmelere ve artan müşteri beklentilerine en hızlı şekilde ayak uyduracak nitelikte, güçlü ve ölçümlenebilir sonuçlar sunuyoruz.” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!