Kennen Counter (Ct) - Kennen Counterları, güçlü ve zayıf rakipleri ile iyi ve kötü yönleri hakkında ipuçları

Güncelleme Tarihi:

Kennen Counter (Ct) - Kennen Counterları, güçlü ve zayıf rakipleri ile iyi ve kötü yönleri hakkında ipuçları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2023 14:31

Kennen'a karşı olan rakiplerin hangisi güçlü hangisi zayıf oldukça merak edilen konulardan birisidir. Kennen'a karşı mücadele esnasında bazı noktalara dikkat edilmelidir. Pek çok yeteneğe sahip olan Kennen Counter güçlü ve zayıf rakipleri ile iyi ve kötü yönleri hakkında ipuçları nelerdir? Sizlere detaylıca derledik.

Haberin Devamı

Kennen Kinkou'nun tek yordle üyesi olmaktadır. Ayrıca Lonia'da dengenin yıldırım hızında olan uygulayıcısıdır. Küçük ve türlü bir yapıya sahip olan Kennen'ın pek çok rakibi ve yetenekleri bulunmaktadır.

 Kennen Counter Karşı Güçlü Rakipleri

 Kennen her türlü tehdit karşılamaya hazırdır. Kennen Usta Shen ile beraber ruh dünyasında bulunur ve burada düşmanlarına karşı saldırmak için yıkıcı bir elektrik enerjisi kullanmaktadır. Kennen'a karşı alınabilecek şampiyonlar ve hangi karakterlere karşı alınabileceği de araştırılan konular arasında yer alır. Kennen'a karşı olacak güçlü rakipler şunlardır:

 - Janna

 - Diana

 - Ryze

 - Yorick

 - Swain

 - LeBlanc

 Kennen Counter Karşı Zayıf Rakipleri

 Kennan'a karşı savaşabilecek rakiplerden zayıf olanların listesi şu şekildedir:

 - Riven

 - Olaf

 - Renekton

 - Singed

 - Trundle

 - Darius

Haberin Devamı

 Kennen Counter İyi Yönleri ve Yetenekleri

 Kennen kaynakları tüketme konusunda oldukça hassastır. Eğer çok fazla enerji harcadıysa onunla hasar takasında bulunulması gerekir. Yeteri kadar enerjisi olmayan Kennen cevap vermez. Q yeteneğini kullandığı zaman ise ona doğru bir hamle yapılabilir.

 Kennen'ın özel yeteneği birden fazla ve aynı anda hedefi etkilediği sürece çok etkili olur. Bu sayede karşısındaki birçok şampiyona kitle kontrol etkisi uygulama şansını yakalar. Kennen'ın yeteneklerine baktığımızda ise şunları söyleyebiliriz:

 - Kennen yetenekleri arasında 6 saniye boyunca hedefine bir Fırtına işareti eklemesi bulunur. Eğer 3 Fırtına işareti ulaşır ise yaklaşık 1.25 saniye sersemletir ve 25 enerji kazanır.

 - Kennen'ın bir yere hızlı hareket eden yıldız atması durumunda hasara neden olur. Böylece çarptığı bir rakibe Fırtına işareti ekler.

 - pasif bir şekilde de ekstra hasar verebilir. Birkaç saldırı ile hedefine Fırtına işareti ekleyebilir.

 - Kennen Fırtına İşareti uygulamasına izin verir ve şimşek şekline dönüşebilir. Bu forma girmesi ile hareket hızı ve saldırı hızı hız kazanır.

 - Düşmanlarına saldırır ve büyü hasarı veren bir fırtına çağırabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!