Kaspersky'den ücretsiz antivirüs geldi!

Güncelleme Tarihi:

Kasperskyden ücretsiz antivirüs geldi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2017 07:31

Güvenlik firması Kaspersky Lab, yeni ücretsiz antivirüs seçeneğini ortaya çıkardı!

Haberin Devamı

Antivirüs firması Kaspersky, güvenlik yazılımının ücretsiz sürümünü duyurdu. Ücretsiz sürüm kademeli olarak kullanıma sunulacak, bu yüzden henüz herkes tarafından kullanılamıyor.

Firmanın yirminci doğum gününde duyurulan ürün, dört dalga olarak dağıtılacak. Ücretsiz sürüm ilk olarak ABD, Kanada ve Asya Pasifik ülkelerine ulaşacak. İkinci dalga Eylül'de başlayacak ve Türkiye, Hindistan, Hong Kong, Orta Doğu, Afrika ve Güney Amerika'yı içine alacak. Ekim'de Avrupa, Japonya, Güney Kore, son olarak Kasım'da Vietnam ve Tayland partiye katılacak.

Kasperskyden ücretsiz antivirüs geldi


Ücretsiz sürüm, blog gönderisinde firma tarafından şöyle tanımlanıyor:

Haberin Devamı

"Bu sürüm tüm temel işlevleri içeriyor: Dosya, eposta ve web antivirüsü; otomatik güncellemeler; kendini koruma; karantina ve diğerleri. Bu cephanelik, rahat ve güvenli sörfü, USB belleklerle ve diğer taşınabilir depolama medyalarıyla çalışmayı, olta saldırısına ve virüs bulaşmış dosyalara karşı güvende kalmayı garantiliyor. Kısaca gezegende kimsenin vazgeçmemesi gereken temel işlevler."

Ücretsiz sürümün kaynak tüketimi, yazılımın diğer sürümlerine göre daha az olacak. Ücretsiz sürümün hafif olmasının bir başka nedeni, diğer antivirüslerin aksine sizi reklam bombardımanına tutmayacak olması.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: TARİHİN EN TEHLİKELİ 50 BİLGİSAYAR VİRÜSÜ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!