İşte yeni Assassin's Creed'in ana karakteri

Güncelleme Tarihi:

İşte yeni Assassins Creedin ana karakteri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 08:54

Yeni Assassin's Creed hakkında etrafta bir çok söylenti ve sızıntı dolaşıyor. Bunların gerçekliği ise hala kesin değil. O sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Söylentiye göre oyunun ana karakteri ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Assassin’s Creed’in yeni oyunu hakkında bun zamana kadar birçok bilgi sızdı. O kadar çok bilgi ve görüntü sızdırıldı ki birçok kişi bu sızıntıların reklam için olduğunu bile düşünmeye başladı. En son dün akşam bir sızıntı daha gerçekleşmişti. Dün sızdırılan bilgilere göre Assassin’s Creed’in E3 videosundaki bir bölümü olduğu iddia edilen bir video yayınlanmıştı.

Fakat sonradan bu videonun sahte olduğu belirlenmişti. Dün gece de bir yeni sızıntı daha gerçekleşti. Bu sızıntıyı ise dünyanın en büyük parekende firmalarından olan Gamestop’un gerçekleştirdiği iddia ediliyor. Assassin’s Creed’e ait olduğu iddia edilen bir tişört görseli ortaya çıktı.

Bu tişörtte elinde yay ve kalkan tutan bir suikastçı karakter bulunuyor. Suikastçının elinde tuttuğu bu kalkan daha önce sızdırılan Assanssin’s Creed görselindekiyle aynı gibi. Tişörtün üstünde yazana göre ise bu karakterin ismi Ba Yek. Şu an için bu bilginin doğruluğu kanıtlanmış değil. İlerleyen zamanlarda bunu göreceğiz.

Haberin Devamı

İşte yeni Assassins Creedin ana karakteri

BAKMADAN GEÇME!