İşte Samsung Galaxy Note 10'un en dikkat çeken özelliği

Güncelleme Tarihi:

İşte Samsung Galaxy Note 10un en dikkat çeken özelliği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2019 07:33

Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung'un bir süredir üzerinde çalıştığı Galaxy Note 10'un özellikleri yavaş yavaş belirginleşmeye başlıyor. Yaz aylarında tanıtılması beklenen yeni amiral telefonun en dikkat çeken özellikleri bakın ne olacak?

Haberin Devamı

Ağustos ayında karşımıza çıkması beklenen Galaxy Note 10, önceki modellere göre pek çok yeni özellikle gelecek. Cihazın en dikkat çeken yeniliklerinden biri tasarım tarafında olacak gibi görünüyor; zira şirkete yakın kaynakların iddiasına göre Galaxy Note 10'un arka yüzünde dikey arka kamera ve delikli bir ekran bulunacak. Ön kameraya geldiğimizde ise bu kamera ekrandaki deliğin içerisine gömülü olacak. Ancak bu tasarımsal değişikliğin nasıl göründüğünü henüz bilmiyoruz.

Diğer yandan tek bir model Galaxy Note 10 da satışa sunulmayacak. İki farklı boyutta piyasaya süreceği belirtiliyor. Bunlardan biri normal phablet, yani telefon/tablet karışımı bir cihaz, diğeri ise daha küçük bir varyant olacak. Genel olarak Galaxy Note 10 serisinin iki 4G ve iki 5G versiyonu olmak üzere dört model olarak çıkacağı söyleniyor.

50 W hızlı şarj teknolojisiyle gelmesi beklenen Galaxy Note 10, tüm Samsung telefonlardan daha hızlı şarj olacak; öyle ki Galaxy S10 serisinde dahi 15 W'lık şarj teknolojisi kullanılıyor. Bu da 4500 mAh batarya kapasiteli Galaxy Note 10'un 35 dakikada yüzde 0'dan yüzde 100'e şarj olabileceği anlamına geliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!