iPad'de iştah açan uygulama

Güncelleme Tarihi:

iPadde iştah açan uygulama
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2011 15:29

Kendi alanında Türkiye'nin en büyük dergilerinden biri olan Lezzet'in de artık bir iPad uygulaması var.

Haberin Devamı

Yemek dergisi Lezzet, iPad uygulaması ile karşımızda. Lezzet'in denenmiş ve güvenilir tüm yemek tariflerini bu uygulamada bulmak mümkün. Ayrıca çeşitli içecek tarifleri de aynı uygulama içerisinde kullanıcılara sunuluyor.

Uygulamayı kullanırken çok sayıda sürprizle de karşılaşacaksınız. Örneğin farklı kategorilerde yüzlerce tarifin yanında, pek çok video yemek tarifi de sizleri bekliyor. Ayrıca tarifler arasında arama yapabilir ve beğendiğiniz tarifleri favoriler listenize ekleyebilirisiniz. Üstelik uygulamaya sürekli yeni tarifler ekleniyor.

Uygulamanın kullanıcılarına sunduğu bir diğer sürpriz ise gelişmiş "Alışveriş Listesi" işlevi. Bu işlev seçtiğiniz tariflerin malzemelerini listeleyerek, alışveriş sırasındaki en büyük yardımcınız olacak.

Haberin Devamı

İşinin ustası kişiler tarafından hazırlanan Lezzet iPad uygulamasını indirmek ve kullanmak tamamen ücretsiz. Uygulamadan ekran görüntüleri için ilerleyen sayfalara göz atabilir, uygulamayı ücretsiz olarak indirmek için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.


 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!