İnternetin en temiz platformu

Güncelleme Tarihi:

İnternetin en temiz platformu
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2014 22:36

Haberin Devamı

Koray Kibar & Hakan Kibar isimli iki kardeş tarafından kurulan temizlikyolda.com; yemek siparişi verir gibi, adreslere en yakın Kuru temizleme, Çamaşırhane, Ütüleme, Halı ve Perde Temizliği, Ev & Ofis Temizliği, Evcil Hayvan Kuaförü, Oto kuaförü gibi 9 ayrı kategoride tüm firmaları 1 saat içinde kapıya gönderiyor. Siparişi ekstra ücret ödemeden kapıda kredi kartı veya nakit olarak ödeyebilirken her siparişte hesabınıza puanlarınız birikiyor.

Türkiye'de 11 il ve Kıbrıs'ta hizmet veren site, standartize edilmiş fiyatlar ile Türkiye'nin en kurumsal firmalarını 1 saat gibi kısa bir sürede adrese göndermeyi hedefliyor.

2014 yılı sonunda 100.00 üye, 1.500 yeni üye iş yeri

Kuruldukları ilk iki ay 1500 sipariş aldıklarını belirten Hakan Kibar, sadece kuru temizleme sektörünün Türkiye'de yıllık 500 milyon euro olduğunu ve git gide arttığını söyledi. İşin için ev temizliği ve halı yıkama, pazarları gibi diğer kategorilerinde dahil olunca toplamda Türkiye genelinde yıllık 5 milyarın üzerinde bir pazar olduğunu belirten Kibar, rakamın her geçen sene büyüdüğünü kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!