İnternet nasıl hızlandırılır? Ücretsiz en iyi internet hızlandırma programı önerisi

Güncelleme Tarihi:

İnternet nasıl hızlandırılır Ücretsiz en iyi internet hızlandırma programı önerisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2020 17:14

İnternet zaman zaman yavaş olabiliyor. Bu durumda internet kullanıcıları internetin hızlandırılması metotlarını araştırmaktadırlar. İnternet hayatımızda önemli bir yer edinmiş durumda. Dolayısıyla internetimizin de hızlı olmasını isteriz. İnterneti hızlandıran pek çok ücretsiz program da vardır. Peki, İnternet nasıl hızlandırılır? Ücretsiz en iyi internet hızlandırma programı önerisi nedir? İşte interneti hızlandıran ücretsiz programlar.

Haberin Devamı

İnternet hızlandırmak için uygulayacağınız yöntemler ve ücretsiz programlar vardır. Bu programlar tamamen güvenilir olup herhangi bir kötü amaçlı yazılım içermemektedir. 

İnternet Nasıl Hızlandırılır? 

İnterneti hızlandırmak için yapmanız gereken pek çok yol vardır. Öncelikle kullanmış olduğunuz modemin bant genişliğini tespit etmeniz gerekmektedir. Bant genişliği düşük olan modemlerde internette yavaş olacaktır. Bu yüzden yüksek bir bant genişliği olan modem tercih etmelisiniz. Bir diğer yapmanız gereken şey ise virüslerden kurtulmaktır. Bilgisayarınızda çok sayıda virüs var ise bu internetin yavaşlamasına sebep olacaktır. İyi bir anti virüs programı ile birlikte bilgisayarınızı tarayarak virüslerden kurtulabilir bu şekilde internetinizi hızlandırabilirsiniz. 

Haberin Devamı

İnternet kabloları ne kadar uzunsa internet hızı da o kadar yavaş olacaktır. Bu yüzden internet kurulumu yaparken modem ile port arasında kısa kablo tercih edin. Bu şekilde internetiniz hızlı olacak ve daha hızlı işlem gerçekleştirebileceksiniz. İnterneti hızlandırmak için yapabileceğiniz bir diğer şey ise kullandığınız cihazın güncellemektir. Özellikle kullandığınız yazılımlar güncellenmemişse veya uzun süre aynı yazılımı kullanıyorsanız son yazılımı kullanmayı deneyin. Bu şekilde daha da hızlı bir internete sahip olacaksınız. İnterneti hızlandırmak için en iyi yol ise ücretsiz olan internet hızlandırma programlarıdır. Bu programlar herhangi bir güvenlik açığı oluşturmadan mevcut olan internet hızınızı arttırmaktadır. Bu programları tercih ederek internetinizi hızlandırabilirsiniz. 

Ücretsiz En İyi İnternet Hızlandırma Programı Önerisi 

1) Pointstone Internet Accelerator 

Bilindik en iyi internet hızlandırma programlarından biridir. Üstelik programın kullanılması da çok basittir. Yavaş bir internete sahipseniz bu programı ücretsiz bir şekilde indirebilir ve internetinizi hızlandırabilirsiniz. Özellikle eğer Windows işletim sistemi kullanıyorsanız bu program tam size göre. Pointstone Internet Accelerator kullanım ara yüzü basit olan çok güvenilir bir internet hızlandırma programıdır. 

Haberin Devamı

2) Simple Net Speed 

Bir diğer internet hızlandırma programı olan simple net speed yine hızlı bir internete sahip olmanıza yardımcı oluyor. Simple Net Speed ücretsiz olan bir programdır. İnternet bağlantınızda yer alan sorunları ortadan kaldırır ve iyileştirir. Mevcut internet hızınızı yaklaşık iki katına çıkarır. Sade bir ara yüze sahiptir. Dolayısıyla hızlı bir şekilde programı kavrayabilirsiniz. 

3) Throttle 

Throttle güçlü bir internete sahip olmak isteyenlerin tercih edeceği programlar arasındadır.Throttle tamamen ücretsiz olan bir internet hızlandırma programıdır. İnternet hızını optimize ederek hızlandırmasını sağlayan program upload ve download hızınıza olumlu yönde etki eder. Programı kurduktan sonra "go" butonuna basarak internet hızınızı iki katına çıkarabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!