Instagram'da şekilli yazı yazma nasıl yapılır? Instagram için şekilli yazılar

Güncelleme Tarihi:

Instagramda şekilli yazı yazma nasıl yapılır Instagram için şekilli yazılar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2022 15:57

Insatagram’da şekilli yazı yazma nasıl yapılır? Diye düşünenlerin sayısı her geçen gün artmaktadır. Instagram sayfanızda arzu ettiğiniz gibi şekilli yazı yazabilirsiniz. İster biyografi ister profil adınız için şekilli harfler kullanarak yazı yazabilirsiniz. Bunu sadece görsel şıklık, zarafet ya da tamamen havalı bir sayfanız olması isteğiyle yapmak isteyebilirsiniz. Instagramda şekilli yazı yazma hakkında detayları derledik.

Haberin Devamı

Instagram sayfasında şekilli yazı yazmak isteyenler için kolaylaştırıcı yöntemler bulunmaktadır. İlk iş olarak Instagram uygulamasını telefonunuza kurarak başlayabilirsiniz. Daha sonra önce, https://www.messletters.com/tr/ sitesine giriş yapmanız gerekecektir. Ardından ikinci adım olarak sitede gördüğünüz kırmızı alana, arzu ettiğiniz şekilli yazı modelinizi girmeniz gerekmektedir. Üçüncü ve son adım olarak da kırmızı alana yazdığınız yazının altta farklı şekillerle görülecektir. Bu yazılar arasından beğendiğinizi seçerek kopyalayabilir Profil sayfanız ya da Biyografinize yapıştırabilirsiniz.

 Insatagram’da Şekilli Yazı Yazma Nasıl Yapılır?

 Instagram sayfanızda, biyografi ya da profil yazılarınızın şekilli olmasını isteyebilirsiniz. Bunun için birden fazla internet sitesinden destek alabilirsiniz. Arzu ettiğiniz şekilli yazı yazma olanağı veren siteye giriş yaparak kolaylıkla yardım alabilirsiniz. Örnek olarak telefonunuzda https://www.messletters.com/tr/ adresine giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra kırmızı renkli alanda “cümlenizi buraya girin” komutunu göreceksiniz. Şekilli olarak yazmak istediğiniz sözcüklerinizi bu alana yazabilirsiniz. Sizin kırmızı alana yazdığınız yazıların altta farklı şekillerde görüldüğünü far edeceksiniz. Arzu ettiğiniz boyutta ve şekilde yazınızı yazmaya buradan devam edebilirsiniz. Arzu ettiğiniz şekildeki yazıyı kopyaladıktan sonra Profil adınız ya da Biyografinize yapıştırabilirsiniz.

Haberin Devamı

 Instagram İçin Şekilli Yazılar

 Instagram sayfanıza şekilli yazı yazabilmek için yardım alabileceğiniz siteler bulunmaktadır. Bu sitelerden birine giriş yaparak şekilli yazı yazabilirsiniz. Şekilli yazı yazma olanağı veren siteler;

 https://www.sprezzkeyboard.com/

 https://lingojam.com/FontsForlnstagram

 https://www.messletters.com/tr/

 Sitelerinden birine giriş yapabilir.

 Kolaylıkla şekilli yazı yazma desteği alabilirsiniz. Yapacağınız işlemler sonunda önerilen yazılar arasından beğendiğinizi kopyalayıp Biyografiniz ya da Profil sayfanıza yapıştırabilirsiniz. Instagram sayfanıza şekilli yazı yazabilmek için öneri sitelere giriş yaparak şekilli yazılar konusunda tercih yapabilirsiniz. Instagram sayfanızda Profili düzenle adımından ilerleyerek şekilli yazı ekleyebilirsiniz. Şekilli yazılar kullanarak Profil sayfanıza hava katabilir, Biyografinizi yazabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!