Instagram oturum açma linki 2022 - Instagram giriş yap, login yap ve DM kutusu aç

Güncelleme Tarihi:

Instagram oturum açma linki 2022 - Instagram giriş yap, login yap ve DM kutusu aç
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2022 22:24

Dünyanın geneline baktığımız zaman en popüler uygulamalardan birisinin Instagram olduğunu rahatlıkla görebiliriz. Çünkü bu eşsiz uygulama sayesinde insanların hayatı daha güzel ve mutlu geçmektedir. Instagram oturum açma linki 2022 - Instagram giriş yap, login yap ve dm kutusu aç hakkında merak edilen tüm bilgileri detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Günümüzde artış, gösteren bir sosyal medya kullanımı bulunmaktadır. Çünkü sosyal medya içerikleri insanların ilgisini çekmektedir. Bundan dolayı çok sayıda insan sosyal medya hesabı açmaya başlamaktadır. Açılan sosyal medya hesapları üzerinden birçok paylaşım yapılabildiği gibi mesajlaşma şansıda bulunmaktadır. Bu yüzden çok sayıda sosyal medya platformu beklenen ilgiyi fazlasıyla görmektedir.

 Instagram Nedir?

 Instagram, 2010 yılında hayatımıza giren oldukça dikkat çekici bir uygulamadır. Sosyal medya denildiği zaman akla en çok Instagram gelmektedir. Instagram'da vakit geçiren kişiler hayatlarından çok memnun görünürler. Çünkü Instagram ile birlikte çok eğlenceli bir ortam sunulmuştur. Bu ortama dahil olan herkesin mutlaka eğlenceli şeyler bulacağı bilinmektedir.

Haberin Devamı

 Instagram, asıl olarak sosyal medyada ücretsiz olarak fotoğraf ve video paylaşmak için kullanılmaktadır. Ancak ilk çıktığı günden bu yana yeni özellikler eklenen Instagram daha kullanışlı bir hale gelmiştir. Hatta bu uygulama mesajlaşmak için bile kullanılmaktadır. Ayrıca daha çok sayıda imkanı Instagram ile elde etme şansı olduğu dikkat çekmektedir.

 Instagram Oturum Açma Linki 2022

 Instagram uygulamasından yararlanmak için öncelikle ilk yapılması gereken Instagram hesabı açmaktır. Hesap açmak için https://www.instagram.com/accounts/login/?hl=tr adresini kullanabilirsiniz. Bu adrese tıkladıktan sonra karşınıza çıkan sayfada kaydol seçeneği çıkar. Buradan hareket ederek kolay bir şekilde Instagram hesabı açabilirsiniz.

 Instagram uygulamasına hesabı olan herkes kolayca giriş yapabilir. Bunun için oturum açma linki olarak https://www.instagram.com/accounts/login/?hl=tr kullanılmaktadır. Oturum açmak için 2 yöntem bulunmaktadır. Bu iki yöntemde Instagram hesabına giriş yapmak için kullanılabilir. Instagram hesabı olan kişiler için giriş yapma konusunda büyük kolaylıklar bulunmaktadır.

  1. Yöntem

 İlk yöntem Instagram uygulamasında facebook ile oturum açmaktır. Bunun için tıklanan linkten facebook ile devam et seçeneğine tıklanmalıdır. Açılan sayfada facebook hesap bilgilerinizi yazarak Instagram uygulamasına devam edebilirsiniz. Tabi bunun için facebook hesabınızın olması gerektiğini bilmelisiniz.

2.Yöntem

Haberin Devamı

2.yöntemi kullanmak için yukarıda verilen linke tıklayın ve açılan sayfada Instagram bilgilerinizi yazın. Bunun için telefon numarası, kullanıcı adı veya e-posta adresi kullanılabilir. Daha sonra ise Instagram hesabı açarken oluşturmuş olduğunuz şifreyi yazın ve giriş yapın.

 Instagram Giriş Yap, Login Yap ve Dm Kutusu Aç

 Instagram hakkında merak edilen bir soruda DM ile ilgili merak edilenlerdir. DM olarak bilinen kelime 'Direct Message' olarak ifade edilmektedir. Ayrıca DM'nin özel mesaj olarak geçtiğide bilinmektedir. Instagram hesabınıza https://www.instagram.com/accounts/login/?hl=tr linkinden giriş yaptıktan sonra DM kutusunu açabilirsiniz. Bunun yanında giriş veya login kelimeleri aynı anlamı ifade etmektedir. Yani giriş yerine login, login yerine ise giriş kullanılabilir.

Haberin Devamı

 Instagram hesabına giriş yapanlar DM'ye rahatlıkla ulaşabilirler. Zaten DM İle gelen kutusu aynı şeyi ifade etmektedir. Yani size gönderilen DM'ler gelen kutusuna düşmektedir. Bunun için hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede bulunan ok işaretine benzer simgeye tıklayın. Burada size gelen DM'leri rahatlıkla görebilirsiniz.

Birisine DM göndermek veya almak için takip etmeye gerek yoktur. Yani takip etmediğiniz kişilerde size DM gönderebilir. Tabi bunun için Instagram kullanıcısının mesajlar konusunda özel gizlilik ayarlarını kullanmaması gerekir. DM atıp veya alarak birçok kişiyle iletişim kurabilirsiniz. Ayrıca çeşitli firmalarda size DM yoluyla ulaşabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!