Instagram mesaj silme nasıl yapılır? Instagram'da sohbet ve mesajlar nasıl silinir

Güncelleme Tarihi:

Instagram mesaj silme nasıl yapılır Instagramda sohbet ve mesajlar nasıl silinir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2022 16:17

Instagram kullanmayı her kesimden insan çok sevmektedir. Özellikle fotoğraf paylaşma ve mesajlaşma için kullanılan Instagram zaman geçirmek adına sıkça tercih edilmektedir. Tabi bu sosyal medya platformunu kullanan kişiler birçok sorunun cevabın da merak etmektedirler. Instagram mesaj silme nasıl yapılır? Instagram'da sohbet ve mesajlar nasıl silinir detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Instagram kullanıcıları bu uygulama üzerinden sıkça sohbet etmektedirler. Edilen bu sohbetler daha sonrasında ise silinmek istenilir. Bunu yapmak için sohbetlere ulaşmak ve silmek gereklidir. Bilmeyen kişiler bu silme işleminin nasıl olduğunu araştırmaktadırlar.

Instagram Mesaj Silme Nasıl Yapılır?

Instagram mesajını silmek için hesabınıza giriş yaparak gerekli olan adımları takip etmelisiniz. Bunun için hesabınıza ulaştıktan sonra en yukarıya sağ tarafa bakmanız gerekir. Burada ok işaretine benzeyen bir simge bulunmaktadır. Bu simgeye tıkladıktan sonra mesajlar kısmı karşınıza çıkmaktadır.

Mesajlar kısmı karşınıza çıktıktan sonra silmek istediğiniz mesajın üzerine gelin. Bu mesaja basılı tuttuktan sonra sil seçeneği karşınıza çıkar. Sile bastıktan sonra mesaj silme işlemi tamamlanmış olur.

Haberin Devamı

Instagram'da Sohbet ve Mesajlar Nasıl Silinir?

Instagram kullanan kişiler için en önemli konulardan birisi mesajlar konusudur. Çünkü bu mesajların zaman zaman silinmesi gerekir. Bunu yapmak sadece saniyeler sürmektedir. Bu yüzden sohbetleri silmek kolayca yapılmaktadır. Zaten Instagram kullanan kişilerin ara ara mesajları temizledikleri görülmektedir. Bunu yaptığınız zaman sohbet kısmının temiz olduğunu göreceksiniz.

- Öncelikle sohbet ve mesaj silmeniz için Instagram'da sohbet etmiş olmanız gerekir. Bu sohbetleri dilediğiniz zaman kolayca temizleme şansınız bulunmaktadır. Mesajlara ulaşmak için Instagram ana sayfası üzerinden en yukarıdaki sağdaki sembole tıklamanız yeterli olacaktır.

- Silmek istenilen sohbetin üzerine basılı tuttuğunuz zaman sil seçeneği karşınıza çıkar.

- Karşınıza çıkan sil seçeneğine tıklamanız sonucunda mesajın silindiğini göreceksiniz.

 Instagram mesajlarını silmek kolay olduğu için bu işlemi herkes yapabilir. Bu yüzden mesaj silmek için Instagram'da giriş yapmak gerekir. Yapılan bu girişin ardından mesaj silme adımlarına başlama şansınız bulunmaktadır. Kolay ve hızlı olan bu işlemi yaptıktan sonra sildiğiniz mesajı tekrar göremezsiniz. Bu yüzden silme işlemini yapmadan önce iyice düşünün.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!