Instagram video süresi uzatma nasıl yapılır

Güncelleme Tarihi:

Instagram video süresi uzatma nasıl yapılır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2018 11:12

Instagram story video süresi 15 saniyedir. Bu sürenin üzerinde herhangi bir hikaye paylaşılabilir mi? Süre uzatılabilir mi?

Haberin Devamı

Instagram story video süresi 15 saniyedir. Bu sürenin üzerinde video paylaşmanız maalesef mümkün değil. Bunun yerine Instagram'ın geçtiğimiz haftalarda yayınladığı IGTV'yi kullanabilirsiniz. Kullanıcılar IGTV uygulaması sayesinde 60 dakikaya kadar varan uzunlukta video çekip paylaşabiliyor ve videolar 24 saat sonra da kaybolmuyor. 

IGTV NEDİR

IGTV, tamamen Instagram hikayelerindeki dikey formatlı videolardan oluşuyor. IGTV’nin kendi özel uygulaması olmasına rağmen ana uygulama üzerinden de tüm özellikleri kullanılabilecek. Instagram’a gelecek ikon ile IGTV’nin dikey video deneyimini tamamen görebileceksiniz ya da IGTV uygulamasını indirerek takip ettiğiniz içerik oluşturucularının videolarını telefonunuza kaydedebileceksiniz.

Instagram video süresi uzatma nasıl yapılır

Haberin Devamı

Instagram kullanıcıları yeni program deneyimine zorlamaktansa onlara seçme imkanı sunacağını belirtti. Uygulamaya girdiğinizde ana uygulamada takip ettiğiniz kullanıcıların paylaştığı videoları görebilecek ve kaydırarak yeni videolar keşfedebileceksiniz. Ayrıca uygulamada “Sizin için”, “Takip Edilenler” ve “Popülerler” gibi başlıklar ile sekmeler bulunacak. İzlediğiniz videolara yorum yapıp beğenebilecek ya da “direk mesaj” yoluyla arkadaşlarınıza gönderebileceksiniz.

Instagram video süresi uzatma nasıl yapılır

IGTV, milyonlara ulaşan takipçiye sahip içerik üreticileri için yetersiz kalan Instagram videolarının yerine çözüm olacağa benziyor. Öte yandan Instagram IGTV’deki zaman sınırının şimdilik geçerli olduğunu yakında zaman sınırlamasının kaldırılacağını ifade etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!