Instagram Dondurduktan Sonra Kendiliğinden Açılır Mı? Instagram Hesabını Dondurma Süresi Var Mıdır

Güncelleme Tarihi:

Instagram Dondurduktan Sonra Kendiliğinden Açılır Mı Instagram Hesabını Dondurma Süresi Var Mıdır
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2022 09:30

Sosyal medya hesaplarından en çok tercih edileni Instagram olmaktadır. Bu nedenle Instagram hakkında pek çok soru sorulmaktadır. Bunlardan birisi de dondurma işlemleridir. Pek çok nedenden dolayı Instagram hesaplarını donduran kişiler hesaplarının silinip silinmediğini merak etmektedir. Peki Instagram dondurduktan sonra kendiliğinden açılır mı? Instagram hesabını dondurma süresi var mıdır? Sizlere Instagram dondurma işlemleri hakkında merak edilenleri detaylıca derledik.

Haberin Devamı

Günümüzde Instagram kullanıcıları bazı nedenlerden dolayı hesaplarını kapatmaktadır. Bu işlem sonrasında kapatılan Instagram hesaplarının dondurulma süresini merak etmektedir.

Instagram Dondurulduktan Sonra Kendiliğinden Açılır mı?

Instagram hesaplarını dondurmak için Instagram giriş ekranında kullanıcılar hesaplarına girmeleri gerekmektedir. Profil düzenleme sayfasından hesabın geçici olarak kapatılması seçeneği tıklanmalıdır. Bu işlemlerin ardından kullanıcılar geçici olarak hesaplarını dondurmuş olurlar.

Instagram hesabının kapatılmasından sonra kullanıcılar tekrar hesaplarını aktif edebilirler. Fakat Instagram dondurma işleminden sonra Instagram kendiliğinde aktif hale gelmemektedir. Kullanıcılar hesaplarını aktif hale getirmeleri için tekrardan giriş yapması gerekmektedir. Tekrardan açılan hesabın dondurulmadan önce eklendiği tüm fotoğraf ve takipçiler kendiliğinden geri gelmektedir.

Haberin Devamı

Instagram Hesabını Dondurma Süresi Var mıdır?

Instagram sosyal medya hesapları arasında en çok tercih edilen bir platformdur. Pek çok kullanıcıya sahip olan Instagram hesaplarını dondurabilmek ise mümkündür. Ayrıca kullanıcılar dondurdukları hesapları istedikleri zaman tekrardan açabilirler. Tekrardan hesap açmak için belirli bir süre bulunmamaktadır.

Dondurulan Instagram hesabı açıldıktan sonra tekrar dondurulması mümkündür. Fakat Instagram hesabını ikinci kez kapatmak için belirli bir süre bulunmaktadır. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için 7 gün beklenmesi gerekir.

Instagram hesabını dondurup tekrar açmak için herhangi bir süre getirilmemiştir. Fakat bu işlemin üst üste yapmak mümkün değildir. Dondurulan Instagram hesabın aktifleştirilmesinin ardından tekrar dondurulması istenir ise bunun için 7 gün beklenmesi gerekir.

 

BAKMADAN GEÇME!