IFA 2018: Acer'dan oyuncuları şaşırtacak çılgın oyun kabini!

Güncelleme Tarihi:

IFA 2018: Acerdan oyuncuları şaşırtacak çılgın oyun kabini
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2018 03:53

IFA 2018'in kapıları açılmadan önce teknoloji devi Acer, yeni ürünlerini sahneye bir bir çıkardı. Bunlardan biri de oyunculara yönelik ve oyun oynama deneyimine bambaşka bir boyut getiriyor.

Haberin Devamı

Oyuncuların oturması için değil de adeta oyunu yaşaması için tasarlanan Acer Predator Thronos, oyuncu koltuğu dense de daha çok bir kokpit havası uyandırıyor.

Predator Thronos kabini içinde üç adet 27 inçlik oyun monitörü destekleniyor. Bunun yanı sıra bir Predator oyun PC’si için de alan bulunuyor. 220 kilogramı aşkın ağırlığa sahip olan bu üründe çelik kullanılıyor, motorlu kokpit yapısı sayesinde ekranın konumu ayarlanabiliyor. Tüm yapı aydınlatmaya da sahip.

IFA 2018: Acerdan oyuncuları şaşırtacak çılgın oyun kabini

Sistemin merkezinde yer alan sandalye ise oynadığınız oyunla eş zamanlı biçimde titreyebiliyor, 140 dereceye kadar yaslanabiliyor. Ayak dayanağı da mevcut.

Haberin Devamı

Sistemin ağırlığı yaklaşık 220 kilogram. Bunun sebebi gövdenin çelikten yapılmış olması. Ayrıca ekranların takıldığı kısım da motorlu ve ayarlanabiliyor. Acer oturmaktan daha çok oyuncunun içerisinde oyunu yaşayacağı bir sistem geliştirmişti. Koltuk 1.5 metre yüksekliğe sahip ve 140 derece yaslanabiliyor.

Titreşimli hissiyatın unutulmadığı koltuğun daha çok uçuş simülatörleri ile daha verimli kullanılabileceği ifade ediliyor. Acer Predator Thronos için henüz bir çıkış tarihi verilmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!