HTC’den sevgiline teknoloji harikası hediyeler

Güncelleme Tarihi:

HTC’den sevgiline teknoloji harikası hediyeler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2010 10:07

Teknoloji meraklısı sevgilinizi bu yıl Sevgililer Günü’nde dünyanın kişiselleştirilmiş kullanıcı ara yüzüne sahip ilk Android tabanlı telefonu HTC Hero ve 4,3 inç “kapasitif” dokunmatik ekranı ve HTC Sense teknolojisi ile benzersiz bir Windows telefon deneyimi sunan HTC HD2 modeli ile havalara uçurun.

Haberin Devamı

HTC, Sevgililer Günü için sevdiğine değerli bir hediye arayanlara teknoloji ödüllerini toplayan Android akıllı telefonu Hero ve ilk Windows telefonu HD2 ile nefes kesen hediye alternatifleri sunuyor. HTC’nin Hero ve HD2 modellerinden biri ile bu özel günde sevgilinize son derece şık ve fonksiyonel bir hediye verebilir, onun sizinle ve sevdikleriyle her an kesintisiz iletişimde olmasını sağlayabilirsiniz.
 
HTC’nin tasarım harikası Hero ile Android keyfi avucunuzda

HTC’nin tüm dünyada büyük beğeni kazanan ödüllü akıllı telefonu HTC Hero, şık tasarımı ve HTC Sense teknolojisi ile sezgisel ve kesintisiz bir iletişim deneyimi sunuyor. Küçük ölçüleri ve hafifliği ile dikkat çeken cihaz, eğime sahip açılı köşeleri ve açılı alt bölümü ile elinize tam oturuyor ve konuşma sırasında yüzünüze tam uyum sağlıyor. Kirlenmeyi önlemek, daha uzun ömürlü ve parlak olmasını sağlamak için ekranı parmak izi yapmayan özel bir kaplamayla giydirilen HTC Hero; özel beyaz rengi, sektörde bir ilk olan Teflon kaplaması ile gelişmiş, sağlam ve dokunuşu keyifli bir telefon. Cihazın özellikleri arasında 3.2 inç HVGA ekran, GPS, dijital pusula, ağırlık sensörü, 3.5 mm stereo kulaklık çıkışı, 5 megapiksel otomatik odaklı kamera ve genişletilebilir MicroSD hafıza da yer alıyor. Cihazın arama tuşu da daha doğal ve bağlamsal arama yapmanızı, Twitter’da ya da cihaz içinde aradıklarınızı ve posta kutunuzdaki e-postaları kolaylıkla bulmanızı, listenizdeki kişilerin yerlerini belirleyebilmenizi sağlıyor.

Haberin Devamı

Windows telefonun tadı HD2 ile çıkar

HTC’nin gelişmiş ultra ince tasarımıyla göz alan telefonu HTC HD2, Windows Mobile 6.5 işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Cihazın yüksek çözünürlükte 4,3 inç “kapasitif” dokunmatik ekranı web siteleri, Microsoft Office dosyaları, PDF belgeler ve resimleri parmağınızın tek bir dokunuşu ile kolayca görüntülemenize, büyütmenize veya yeniden boyutlandırabilmenize; ekran üzerindeki klavyede daha hızlı, daha verimli ve doğru yazmanıza olanak tanıyor. HTC’nin hayatınızdaki kişilerle iletişim geçmişinizi ses, mesaj, Facebook ya da e-posta diye ayırmadan tek bir “kişi görüntüsü” altında gösteren yaklaşımı sayesinde HD2, sevdiklerinizle sürekli iletişimde kalmanızı, onlara hep yakın olmanızı sağlıyor. HTC’nin telefon kullanımını son derece kolay ve keyifli hale getiren Sense teknolojisini kullanan cihazın özellikleri arasında 5 megapiksel kamera, gelen çağrıyı cevaplamak veya arama yapmak üzere telefonu elinize aldığınızda ekrandaki yanlış dokunuşları önleyen yakınlık sensörü, ışık sensörü, 3G geniş bant bağlantı ve WiFi bağlantısı da bulunuyor. Yeni “Windows® Marketplace for Mobile” aracılığıyla farklı uygulamalar indirerek HD2’yi ihtiyaç ve tarzınıza göre geliştirebiliyorsunuz.

Haberin Devamı

HTC Hero ve HD2, Türkiye’de KVK distribütörlüğünde satışa sunuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!