Horizon Zero Dawn yenilendi! Bakın ne geldi?

Güncelleme Tarihi:

Horizon Zero Dawn yenilendi Bakın ne geldi
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2017 15:11

Horizon Zero Dawn şu günlerde oyun severler arasında fırtına gibi esiyor. 5 yıllık uzun bir çalışmanın ardından ortaya çıkan oyun için yeni bir güncelleme paketi yayınlandı. Peki güncelleme ile birlikte ne geliyor?

Haberin Devamı

Horizon Zero Dawn oyunculardan şu günlerde yoğun ilgi görüyor. Yapımcı şirket de bunun farkında elbette ve geride bıraktığımız dakikalar içerisinde Horizon: Zero Dawn için 1.03 güncellemesi yayımlandı. Şu an oyun içerisindeki önemli hata sayısı, bir hayli az olsa da, geliştirici ekip güncellemeler ile oyundaki küçük hataları temizlemeye devam ediyor. Peki, bu güncelleme ile neler değişti?

Horizon Zero Dawn yenilendi Bakın ne geldi


Geliştirici ekipten bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı fakat PlayStation 4 menüsündeki güncelleme geçmişi kısmına göre birçok ilerleme hatası ve oyunu çökerten hatalar düzeltildi. Yani oyunu oynarken, seviyeler veya yetenekler hakkında sorun yaşadıysanız veya oyununuz birçok kez hata verip, kapandıysa; yayımlanan bu güncellemeyi mutlaka indirin. Çünkü bu yaşadığınız sorunlar düzeltilmiş olabilir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!