Honor Play tanıtıldı! İşte tüm özellikleri

Güncelleme Tarihi:

Honor Play tanıtıldı İşte tüm özellikleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2018 09:46

Huawei, dünyanın en büyük teknoloji etkinliklerinden biri olan IFA 2018'de alt markası Honor'un yeni modeli Play'i tanıttı.

Haberin Devamı

GPU Turbo desteği sayesinde çoğu oyunda yüksek performans ve maksimum güç tasarrufu vaat eden cihaz, 329 dolarlık bütçe dostu bir başlangıç fiyatıyla kendi segmentindeki rakiplerini bir hayli geride bırakıyor. Farklı boyutlarda depolama kapasitelerine ve RAM’lere sahip, farklı seçeneklerle satışa sunulacak olan cihaz, aynı zamanda 349 dolar değerinde “Player Edition” isminde özel bir versiyona da sahip olacak. Teknik olarak herhangi bir farklılığa sahip olmayan bu versiyon, yalnızca tasarımsal farklılıklara sahip olacak. Cihazın çıkış tarihi şu an için duyurulmuş değil ancak çok yakın gelecekte alıcıyla buluşması bekleniyor.

Cihazın teknik özelliklerinden biraz bahsedecek olursak, 6,3 inç genişliğinde Full HD+ bir ekranla karşımıza çıkan cihaz, gücünü Kirin 970 işlemciden alıyor. 4 GB / 6 GB’lık RAM seçeneklerine sahip olan model, dahili depolaması microSD kart ile 256 GB’a çıkarılabiliyor. 16+2MP’lik arka kameraya ve 16MP’lik ön kameraya sahip olan cihaz, 3750mAh gücünde bir bataryaya sahip.

Çok daha gelişmiş bir mobil oyun deneyimi sağlayabilmek için yapay zeka destekli 3D surround ses sistemine ve 4D Smart Shock teknolojisine sahip olan cihaz, bu sayede oyun oynarken tıpkı üç boyutlu bir dünyadaymışsınız gibi hissettirebiliyor. Şirketin açıklamasına göre telefon, PUBG Mobile’ı ve pek çok video oyununu neredeyse tam kare hızında ve rakiplerine göre çok daha kararlı bir şekilde çalıştırabiliyor. Honor Play ayrıca çok büyük ihtimalle bünyesinde Asphalt 9 ve PUBG Mobile ile gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!