Hearthstone Masters Tour Seoul şampiyonu belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Hearthstone Masters Tour Seoul şampiyonu belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2019 07:18

Kupanın sahibi, ülkesi Fransa’ya 88.739 dolarlık ödülün yanında şampiyonluk kupası ve Orange ile Fenomeno ile birlikte Avrupa Grandmaster’ı olma şansına sahip olarak döndü.

Haberin Devamı

Hearthstone Masters Tour’un Seoul ayağında final maçları iki Fransız, Théo “Felkeine“ Dumont ve Martin “Zhym” Prêté, arasında oynandı. Her iki oyuncu da Highlander Mage destesiyle karşılaşmaya çıktı. 

İki oyuncu da maçı son derece hızlı bir tempoda sürdürdü ve hamlelerini henüz kartların animasyonları bile tamamlanmadan yaparak nefes nefese bir karşılaşmaya imza attı. Arka arkaya atılan Arcane Keysmith’ler ve SN1P-SN4P’ler sayesinde karşılaşmanın temposu bir saniye bile düşmedi. 

Duygularını “Hâlâ inanamıyorum,” şeklinde ifade eden Felkeine, “Üç gün önce maçlara 1-1’lik bir sonuçla başladım ama şimdi buradayım!” dedi. 

Kupanın sahibi, ülkesi Fransa’ya 88.739 dolarlık ödülün yanında şampiyonluk kupası ve Orange ile Fenomeno’nun yanında Avrupa Grandmaster’ı olma şansına sahip olarak döndü. 

Haberin Devamı

Hearthstone’da heyecan 23 Ağustos Cuma günü Hearthstone Grandmasters’ın ikinci sezonunun başlamasıyla devam edecek. İkinci sezonda dünyanın en iyi 48 Hearthstone oyuncusu kendi bölgesinin şampiyonu olmak için yarışırken aynı zamanda da 2019 BlizzCon’da gerçekleşecek Global Finals’da yer almak için karşı karşıya gelecek. 

Maçlar her hafta Cuma ve Pazar günleri arasında oynanıyor. 12.00’dan itibaren Asya Pasifik maçlarını, 17.00’dan itibaren Avrupa maçlarını ve 21.00’dan itibaren de Amerika maçlarını izleyebilirsiniz. Tüm maçlar www.twitch.tv/playhearthstone adresinden canlı olarak yayınlanacak.

 

BAKMADAN GEÇME!