Gta Vice City Hileleri - Araba, Silah, Para, Helikopter, Ölümsüzlük Ve Polisten Kurtulma Hile Şifreleri (Pc)

Güncelleme Tarihi:

Gta Vice City Hileleri - Araba, Silah, Para, Helikopter, Ölümsüzlük Ve Polisten Kurtulma Hile Şifreleri (Pc)
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2022 19:57

GTA Vice City dünyada en çok oynanan, zamanı geçmeyen ve her daim popüler olan oyunlardan biridir. GTA Vice City, GTA dünyasının ilk kabul edilen oyunlarından biridir. Oyun dünyasını değiştiren GTA Vice City, 2001 yılında çıkmıştır. Farklı hileler ile değiştirebileceğiniz bu oyun hakkında GTA Vice City araba, silah, para, helikopter, ölümsüzlük ve polisten kurtulma hile şifrelerini detaylı bir şekilde derledik.

Haberin Devamı

Çıktığı yıl, oyun dünyasını karıştıran GTA Vice City hala en çok sevilen oyunlar arasında yer almaktadır. Oyun içerisinde farklı kodlar yazarak, oyunu daha farklı bir hale getirebilirsiniz.

GTA Vice City Hileleri

Rockstar Games’in çıkardığı GTA Vice City bilinen en efsane oyunlardan biridir. Oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan bu oyun, günümüzde hala aktif olarak oynanmaktadır. Özellikle bazı hileler ile değiştirebileceğiniz bu oyun, oyunculara oldukça kolay hile yapabileceği bir ortam sağlamaktadır. GTA Vice City hileleri için özel bir komut ayarlamanız gerekmemektedir. Dümdüz hileyi yazarak hileyi kullanabilir ya da etkisiz hale getirebilirsiniz.

GTA Vice City Araba Hileleri

GTA oyunu içerisinde en sevilen aktivitelerden biri araba sürmektir. Özellikle oyunun ağırlıklı kısmı arabalarla geçtiğinden dolayı oyuncular farklı arabalar kullanmak istemektedir. Özgür bir şekilde araba sürmek, gezmek ve arabaya zarar vermek için araba hileleri kullanılabilir. Tek bir kod ile kolay bir şekilde dilediğiniz arabayı oyun içerisine çekebilirsiniz. GTA Vice City araba hileleri ise şu şekildedir;

Haberin Devamı

Eski tip yarış arabası almak isteyen kişilerin yazabileceği kodlardan biri, Tranvelınstyle kodudur.

Farklı veya eski tip yarış arabası isteyen oyuncular ise Gettherequıckly hilesini yazabilirler.

Panzer hilesi ise tank vermeye yardımcı olan hilelerden biridir.

Wheelsareallıneed hilesi ise tekerlekler dışında aracın tamamen görünmez olmasına destek olmaktadır.

Yarış arabası için ise getthereveryfastındeed kodunu girebilirsiniz.

Farklı veya normalden değişik bir yarış arabası için ise getthereamazınglyfast kodunu yazabilirsiniz.

Rubbıshcar hilesi ise oyunda çöp kamyonu almanıza yardımcı olan hilelerden biridir.

Thelastrıde ise cenaze arabası almanıza yardımcı olan kodlardan biridir.

Rockandrollcar ise limuzin hilesidir.

Betterthanwalkıng ise golf arabası veren hilelerden biridir.

 

GTA Vice City Silah Hilesi

GTA Vice City içerisinde belirli silah hileleri bulunmaktadır. Basit silahlar için oyuncuların Thugstools yazması yeterlidir. Professıonaltools kodu ise profesyonel silahları almak için kullanılabilecek olan hilelerden biridir. Hugstools ise basit silahlar veren hilelerden biridir, ağır silahlar için ise nuttertools ise ağır silahlar için kullanılabilecek olan hilelerden biridir.

GTA Vice City Para Hileleri

GTA Vice City içerisinde para kazanma hilesi bulunmamaktadır. Ancak PANZER yazarak, tank çağırabilir ve sonrasında caps lock tuşuna basarak görev alabilirsiniz. Sonrasında ise tanktan çıkınız, bıgbang yazarak tankı patlatın. Bu sayede 50 dolar alabilirsiniz.

GTA Vice City Helikopter Hileleri

GTA Vice City oyunu içerisinde helikopter hilesi yapmak istiyorsanız eğer "AMERICAHELICOPTER" hilesini yazarak, helikopter alabilirsiniz.

GTA Vice City Ölümsüzlük ve Polisten Kurtulma Şifreleri

Can ve zırh GTA oyunu içerisinde oyuncuların en çok ihtiyaç duyduğu özelliklerdir. Özellikle oyun içerisinde ölmek istemeyen oyuncular “Aspırıne” yazarak sağlığınızı full hale getirebilirsiniz. Canınızı korumak için zırh hilesi yapmak istiyorsanız eğer “Precıousprotectıon” yazarak çelik yelek hilesi yapabilirsiniz. GTA Vice City içerisinde yapılan eylemlerden sonra sıklıkla polis karakterin peşine takılmaktadır. Sağ üst bölümde yer alan yıldızlar yanmaya başlamaktadır. Yıldızlar arttıkça daha çok polis karakterinizi aramaya başlamaktadır. Ortalama 2, 3 yıldız olması halinde polisten kurtulmak son derece kolaydır. Ancak 4 olması halinde polisten kurtulmak imkansızdır. Bunun için “LEAVEMEALONE” yazarak polisten kurtulma hilesini kullanabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!