GTA III Android’e Ne Zaman Geliyor?

Güncelleme Tarihi:

GTA III Android’e Ne Zaman Geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2011 10:00

Rockstar Games ekibi şu sıralar bir hayli yoğun günler geçiriyor. Kendi alanlarının en çok beklenen iki yapımı için geri sayıma geçildi ve şirketten yapılacak açıklama bekleniyor.

Haberin Devamı

Daha önce Rockstar Games tarafından GTA III’ün Android sürümüne dair bir video yayınlanmıştı. İlk etapta bazı Android’li cihazlarda çalışabileceği söylenen oyunun çıkış tarihi de bugün resmi ağızlardan gelen açıklamalar ile kesinlik kazandı.

Scroll.com.tr'nin haberine göre Grand Theft Auto III: 10 Year Anniversary Edition, Android Market’e 15 Aralık’ta eklenmiş olacak. Hatırlanacağı gibi daha önce aynı oyunun PlayStation 2 ve bilgisayar sürümü yayınlanmıştı ancak Android sürümü bu versiyonlardan biraz daha farklı. Yenilenen dokular, daha kapsamlı karakter ve nesne tasarımları gözlenecek temel farklılıklar olarak dikkat çekiyor.

Oyunun destekleneceği cihazları bir kez daha sıralayacak olursak;

Telefonlar: HTC Rezound, LG Optimus 2x, Motorola Atrix 4G, Motorola Droid X2, Motorola Photon 4G, Samsung Galaxy R, T-Mobile G2x

Tablet Bilgisayarlar: Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Dell Streak 7, LG Optimus Pad, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 and 10.1, Sony Tablet S, Toshiba Thrive

Tegra 3 mimarisine sahip Asus Tranformer Prime ile test edilerek geliştirilen oyun yayınlandıktan sonra yine sayfalarımız üzerinden detayları sizlere aktarmış olacağız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!