Gordon Freeman yeniden aramızda

Güncelleme Tarihi:

Gordon Freeman yeniden aramızda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2011 10:57

Half-Life hayranlarına müjde: Gordon Freeman geri dönüyor! Ama yeni bir Half-Life ile değil.

Haberin Devamı

Half-Life... Piyasaya çıktığı günden itibaren adını her yere yazdıran ve hala kimsenin unutamadığı efsane oyun... Bu kadar sürükleyici bir senaryo yapısına ve multiplayer özellikleriyle oyuncuları kendisine çeken Half-Life geri mi geliyor?

Tam dört yıl boyunca serinin hayranları "Gordon Freeman'a ne oldu?" sorusunun cevabını aradı. Serinin en önemli karakteri olan Freeman, ilk oyunda Black Mesa araştırma merkezinde, daha sonra City 17'de uzaylılara karşı amansız bir mücadele vermişti. Serinin son oyunu olan Half-Life 2: Episode 2'nin sonundaysa tüm oyun severler cevaba ulaşacakları son bir oyun bekliyorlardı ve Valve aradıkları cevabın Episode 3'de verileceğini söylemişti.

Biz bir köşede Half-Life 3'ü (Ya da Episode 3) beklerken bir anda farklı bir oyunla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor Gordon Freeman. Geçtiğimiz günlerde Sega'dan yapılan bir açıklamaya göre, Gordon Freeman'ın kontrol ettiği, Half-Life 2'de bolca kullandığımız "buggy" ile önümüze geleni yok edeceğimiz çok farklı bir oyun neredeyse tamamlanmış durumda.

Kuş bakışı kamera ile oynayacağımız oyun, Avalanche Studios tarafından hazırlanmış ve tamamen Half-Life üzerine kurulmuş bir oyun. Yani başta düşmanlarımız olmak üzere seri ile birçok benzerlik bulunacak bu oyunda. Fazlasıyla hızlı bir oyun yapısına sahip olacak olan Renegade Ops isimli oyun, tek kişilik campaign modunda iki kişiye kadar co-op oyun imkanı sunacakken, aynı zamanda dört kişilik online co-op için de kendisini hazırlamış durumda.

Oyunun PC versiyonuysa, Steam üzerinden Ekim 14 tarihi itibariyle, 14,99 dolardan satışa sunulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!