Google ne zaman düzelecek? Google sayfası neden açılmıyor?

Güncelleme Tarihi:

Google ne zaman düzelecek Google sayfası neden açılmıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2020 18:35

Ünlü arama motoru Google'da yaşanan erişim sorunu nedeniyle Türkiye'deki kullanıcılar Google ne zaman düzelecek? sorusunun yanıtına yönelik araştırmalarını yoğunlaştırdı. Google'ın ana sayfasına giren kullanıcılar, yaşanan problem nedeniyle, resmi açıklamalardan gelen bilgileri araştırıyor. Peki, Google sayfası neden açılmıyor? Google çöktü mü? İşte, Google'da yaşanan erişim problemine yönelik bilgiler...

Haberin Devamı

Google servislerinde ve arama motorunda yaşanan sorunun ardından internet kullanıcıları Google çöktü mü, Google neden açılmıyor sorularının cevapları arandı. Yaşanan sorunun ardından servislerin tekrar çalışması ile birlikte şuan için sorun görülmüyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, Google servislerinin çökmesiyle ilgili açıklama yaptı. Sayan, "Türkiye’deki operatörlerimizden kaynaklı bir arıza bulunmamaktadır." dedi.

Google arama motoru ve bununla birlikte verdiği diğer hizmetlerde de erişim sıkıntısı yaşanıyor. Google servislerine sabah saatlerinde yaklaşık yarım saat boyunca erişim sağlanamadı. Erişim sorunu TSİ 11.45 sularında normale döndü.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, Google servislerinin çökmesiyle ilgili açıklama yaptı. Sayan, "Türkiye’deki operatörlerimizden kaynaklı bir arıza bulunmamaktadır." dedi.

Haberin Devamı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, Twitter'da paylaştığı mesajda şunları söyledi:

"Google servislerinde global sorunlar (Yunanistan, Romanya, Bulgaristan gibi) olup, ülkemizde de hissedilmektedir. Türkiye’deki operatörlerimizden kaynaklı bir arıza bulunmamaktadır. USOM ekiplerimiz süreci yakından takip etmektedir. Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalmalıdır."

Google ne zaman düzelecek Google sayfası neden açılmıyor

Google servislerinin çökmesinin ardından sosyal medyada gündem Google oldu. Twitter kullanıcıları Google'ın erişim sorunu yaşamasının ardından bu yorumları yaptılar.

İşte sosyal medyada yapılan o yorumlar;

mert
@mertdicen

Sizde de internet yavaş mı Google, youtube girmiyor

Haberin Devamı

Turuncu ve huysuz şirin
@turuncu_sirin

Şuan sadece Türkiye'de değil Dünya çapında Google hizmetlerine erişilemiyor.

Gmail

Weiser
@weiserberg

Google çeviri çöktü herhalde

Turkish Market
@kamerknc

Türkiye genelinde internet kullanıcıları Google servislerine erişim sorunu yaşıyor.

Youtube, Gmail gibi internet sitelerine girmeye çalışan kullanıcılar, sunucu hatasıyla karşılaşıyor.

Yunus Emre Çalık
@yunusemrecalik

Google servislerine 4 ülkede daha erişim sağlanamıyormuş..

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!