Google Pixel 3 nasıl olacak?

Güncelleme Tarihi:

Google Pixel 3 nasıl olacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2018 11:34

Google'ın geçtiğimiz sonbahar aylarında kullanıcılarına sunduğu Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL modellerinin halefi olacak olan Pixel 3 nasıl olacak?

Haberin Devamı

Google, Android platformunun son sürümü Android P'nin geliştirici önizlemesinden sonra beta olarak bir başka sürümü de yayınladı. Bu sayede Google Pixel, Pixel XL, Pixel 2 ve Pixel 2 XL kullanıcıları Android P'den bir nebze de olsa yararlandı. Yayınlanan beta sürümle birlikte ortaya çıkan bir görüntünün, şirketin tanıtması beklenen Pixel 3 modelinin tasarımı olduğu düşünülüyor. 

Google Pixel 3 nasıl olacak

Görsel, Android P'nin beta sürümüyle birlikte değişen "Ayarlar" menüsünde yer alıyor. Görseldeki telefonun tasarımı ise oldukça şaşırtıcı. Çünkü, telefonda çentik dahil olmak üzere ne çerçeve var ne de tuş. Böyle bir tasarımda ön kameranın nereye konumlandırılacağı ise merak konusu. Çünkü, cihazlarda yer alan çentik bir yandan tamamı ekran kaplı bir deneyim ve bir yandan da ön kamera hizmeti sunuyor. Ek olarak çentik bölümünde birtakım sensörler ve ahizenin yerleştirildiği de piyasadaki çentikli telefonlardan biliniyor. Son olarak, daha yeni Pixel 3 tasarımı olarak anılan bu konsepti Mobil Dünya Kongresi 2018'de Vivo bizlere göstermişti. Şirketin Apex modeli de bünyesinde çentik, çerçeve ve tuş bulundurmuyordu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!