Gmail kullananlara Google Meet uyarısı

Güncelleme Tarihi:

Gmail kullananlara Google Meet uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2020 13:32

Google'ın popüler e-posta servisi Gmail'e çok önemli bir özellik dahil oldu. Google'ın video konferans uygulaması olan Google Meet, Gmail'in bünyesinde kullanıcılara sunuldu.

Haberin Devamı

Pandemi ile birlikte çalışanların azımsanmayacak bir kısmının uzaktan çalışma sistemine dahil olmasıyla birlikte video konferans uygulamalarına olan ilgi büyük oranda arttı. Zoom, Microsoft Teams, Skype gibi uygulamalar milyonlarca yeni kullanıcıyı kendilerine çekmeyi başarırken, bu uygulamalardan biri de Google Meet oldu.

Google Meet, ayrı bir uygulama olarak kullanıma sunulmuş olsa da, Google'un planı uygulamalarını tek çatı altında kullanıcılara ulaştırmak. Bu kapsamda Gmail'e entegre olan Google Meet için kullanıcılar artık çok daha kolay bir şekilde erişim sağlayabilecek.

Kademeli olarak kullanıcılara sunulan özellik, Meet sekmesi altında görünüyor ve bu kısımdan kullanıcılar video konferans başlatabiliyor veya varolan oturumlara katılabiliyor.

Haberin Devamı

Uzun bir süre Google Hangouts ismiyle kullanıcılara sohbet ve görüntülü görüşme imkanı sunan Google geçen yıldan itibaren Google Meet adıyla yeni ve daha verimli bir görüşme platformu sunmaya başlamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!