GM 8 Whatsapp sorunu ve çözümü

Güncelleme Tarihi:

GM 8 Whatsapp sorunu ve çözümü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2018 12:05

General Mobile GM 8 model cihazlarda bir süredir Whatsapp sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar ya Whatsapp'a hiç giremiyor ya da Whatsapp birden donmaya başlıyor. Peki GM 8 Whatsapp sorunu neden kaynaklanıyor? Bu sorunu nasıl çözebilirsiniz?

Haberin Devamı

Kısa süre önce General Mobile GM8 sorunu kullanıcıların sosyal medya içerisinde şikayetlerini duyurmasıyla birlikte gün yüzüne çıktı. General Mobile markası tarafından üretilen GM8 model akıllı cep telefonu kullanıcılarının kısa bir süre önce Whatsapp uygulamasına girememe sorunuyla karşı karşıya kaldıkları görüldü. Bu durum General Mobil GM8 akıllı cep telefonu kullanıcıları arasında hızla yayılırken, diğer yandan bu durumun nasıl çözülebileceği sorusu akılları kurcalamaya başladı.

General Mobil GM8 akıllı cep telefonu kullanıcıları whatsapp uygulamasına girmek istedikleri zaman karşılarına dosya gönderim hatası, durum paylaşmalarına bakamama, uygulamaya giriş gerçekleştirememe ya da sürekli olarak karşılarına uygulama durduruldu yazısı çıktığı yaygın şikayetler arasında yerini aldı.

Haberin Devamı

GM 8 WHATSAPP SORUNU ÇÖZÜMÜ

Öncelikle akıllı telefonunuzun Google Play Store bölümüne giriş gerçekleştirdikten sonra Whatsapp uygulamasının herhangi bir güncel versiyonunun bulunup bulunmadığını kontrol edin. Ardından telefonunuz güncelleme gösteriyorsa eğer bu güncellemeyi akıllı telefonunuza yükleyin.

Yaşadığınız bu sorun için başvuracağınız diğer yöntem ise akıllı telefonunuzun ayarlar bölümüne girdikten sonra uygulamalar kısmından, tüm uygulamalar bölümünde yer alan Whatsapp uygulamasını açmak ve uygulamanın içerisinde verileri ve de ön belleği temizle işlemini gerçekleştirmeniz olacaktır.

Bunların dışında Whatsapp business versiyonunu geçici olarak problem yaşadığınız süreçler içinde kullanabilirsiniz, orjinal Whatsapp versiyonu güncellendiğinde dilerseniz Whatsapp versiyonunu güncelleyip Whatsapp business versiyonunu kaldırabilirsiniz.

Diğer bir seçenek ise akıllı telefonunuza whatsapp uygulamasının şuan ki versiyonunun bir önceki sürümünü telefonunuza indirerek bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!