Ghost of Tsushima - State of Play yayını başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Ghost of Tsushima - State of Play yayını başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2020 12:53

14 Mayıs Perşembe günü PlayStation resmi kanallarında, tamamen Ghost of Tsushima özelinde bir State of Play yayını yapılacak.

Haberin Devamı

Oynanış görüntülerinin, dövüş sisteminin ve çok daha fazlasının tanıtılacağı yaklaşık 18 dakikalık State of Play yayınını yarın, 14 Mayıs Perşembe günü Türkiye saati ile 23:00’te (9 pm BST) PlayStation YouTube ve Twitch kanalları üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz. 

Worldwide Studios, geçtiğimiz günlerde ise Ghost of Tsushima için güncellenen çıkış tarihini duyurdu. Yeni belirtilen tarihe göre Ghost of Tsushima 17 Temmuz 2020 tarihinde oyuncularla buluşacak. 

OYUNUN KONUSU

13. yüzyılın sonlarında Moğol İmparatorluğu, Doğu'yu fethetmek için bütün ulusları yerle bir etmiştir. Acımasız ve kurnaz general Khotun Khan'ın liderliğindeki dev Moğol ordusunun Japonya anakarası ile arasındaki tek engel Tsushima Adası'dır.

Moğol saldırısının ilk dalgasında harabeye dönen adada, samuray savaşçısı Jin Sakai, klanının son sağ kalan üyelerinden biridir. İnsanları koruyup evini geri almak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Yeni bir yol olan Ghost yolunu çizmek için onu savaşçı yapan gelenekleri bir kenara bırakıp Tsushima'yı özgür bırakmak için sıra dışı bir savaş başlatmalıdır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!