Genius'dan profesyonel oyunculara fare

Güncelleme Tarihi:

Geniusdan profesyonel oyunculara fare
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2012 12:03

Genius'un oyuncular için tasarladığı yeni faresi oyunculara hitap ediyor.

Haberin Devamı

DeathTaker, Genius'un oyuncular için tasarladığı özel ürünlerin yer aldığı GX serisinin en son üyesi olan bir profesyonel oyuncu faresi. Online oyunlarda rakip tanımamanızı sağlamak için ürünü her koşul için farklı şekilde ayarlayabiliyorsunuz.

DeathTaker'da yer alan hız aşırtılmış SG Core ii motoru sayesinde oyuncular cihazın dpi seviyesini 100 ile 5700 arasında değiştirme imkânına sahipler. Yüksek hızlı işlemci ve tümleşik bellek ile makro ayarları oyunların duraksamasına neden olmuyor, 1ms'lik tepki süresiyle oyuncular takılma yaşamıyor ve altın kaplama USB bağlantısı sayesinde sinyalde bozulma olmuyor.

Tıklama hissi MMO ve RTS oyuncuları için özel olarak geliştirilen DeathTaker, 8 milyon tıklama ömrü vaat ediyor. Her biri 4,5 gram olan ağırlıklar ile oyuncular DeathTaker'ı kendi isteklerine göre ayarlayabiliyor. DeathTaker, kullandığı Scorpion UI ara yüzüyle oyuncuların tuş atamaları yapmasını ve makro ayarlamasını çok kolay bir hale getiriyor. Kullanıcılar 55 tuşa kadar ayarlama yapabiliyor. Gelişmiş ayarlar sayesinde farenizin performansını artırabilir, Light Option ile 16 milyon farklı renkle farenizi aydınlatabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!