Gel de bu işe şaşırma

Güncelleme Tarihi:

Gel de bu işe şaşırma
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2009 10:47

İnternet Explorer 8, tam 2.400 ünlü siteyle uyum sorunları yaşıyor. Listedeki bazı sitelere inanamayacaksınız!

Haberin Devamı

Bildiğiniz gibi Microsoft, Internet Explorer 8 ile birlikte uzun süre çok da dikkate almadığı web standartlarını yeniden değerlendirmeye aldı. Bu sayede hem web geliştiricilerin işlerini daha kolaylaştırmayı, hem de kullanıcıların girdikleri sitelerden maksimum yararlanmalarını hedefliyordu. Fakat ilk izlenimler Internet Explorer'ın bu konuda çok da iyi bir başlangıç yapmadığı yönünde.

Microsoft , Vista ve XP sahibi kullanıcılar için, Internet Explorer 8'in uyumluluk sorunları hakkında özel birer liste hazırladı. Bu listelerde yer alan siteler IE8'in standart modu ile uyumlu hale geldikçe listeler güncellenecek. Listelere şu adreslerden ulaşabilirsiniz:

XP kullanıcıları.

Vista kullanıcıları

Fakat asıl ilginç olan bu listedeki bazı isimler. Özellikle microsoft.com veya live.com gibi Microsoft sitelerinin de uyumsuz siteler arasında yer alması oldukça ilginç. İşte listelerden sizi de şaşırtacak bazı siteler:

Haberin Devamı

microsoft.com, google.com, yahoo.com, msn.com.cn, live.com, wikipedia.org, flickr.com, wordpress.com, adobe.com, facebook.com, apple.com, youtube.com, imdb.com, thepiratebay.org, dell.com, netflix.com, nytimes.com, sony.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: RÜYA GİBİ GÖZÜKEN 100 BÜYÜLÜ KARE

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!